Koliko sam ja uspela da 'pohvatam' uporedjujuci sa drugima nase profile, ovo je 'random', i nismo svi ukljuceni u ovo.
Videcemo da li ce da placaju svaki hit ili samo ove sto kaze
savmi, koji 'upadnu' u verifikovan bug = Total bugs found.
Ako bude ovo drugo, onda mi se ne svidja jer opet zavisimo od 'yes workers' u negativnom smislu.
(Za novajlije: ranije smo imali problema kada smo prijavljivali hit-ove. Cesto se desavalo da budu rejected, jer je gomila ljudi kliktala 'yes' od pocetka do kraja hita. U takvim slucajevima nam nista nije bilo placeno, cak ni odradjeni stepovi. Sjajnu stvar su uradili, po nas koji ovo radimo korektno, kada su uveli da se odradjeni stepovi placaju.)
S druge strane, u vezi te pozitivne promene davno koju su uveli, zelim da verujem da ce biti placeni svi hit-ovi.

Po mom misljenju, krucijalna razlike izmedju rf i cf je u tome sto dobar deo promena kod rf ide u korist testera i oni uzimaju u obzir feedback koji saljemo.
P.S.
zemomak, salji im mejl, ti si u toj testnoj grupi i prijavi im bug da ti nije placen ceo hit i da imas neslaanja u profilu i cf inbox-u. To je feedback koji im treba.