incomehomejob wrote:
pupijevi, ovde moram da te ispravim. 
Nikad! ne propustam nista da prijavim zarad par centi, tj. da bih prosla step.
Ovo nisam prijavljivala da ne bih dobila Admin rejection, jer se i prijave bez razloga gledaju kao lose odradjen hit. Fali mi jos 0,1 % da dostignem XY% na CF taskovima (i ovo vas molim da ostane izmedju nas, ja ne volim da postujem nista sto cak i podseca na licnu informaciju, na glavnom forumu). To je dovoljno koliko ovo sve 'pipavo' radim. Naravno ne znam kakvo mi je stanje/ucinak kod rf jer se ne vidi, ali hitove radim na isti nacin kao i taskove. Svaku odluku za hitove donesem tako da mogu da je podrzim kroz tiket. I na ovo bi se zalila da dobijem rejected, tako sam i donela odluku kako da tretiram taj step - jer smatram da sam u pravu i da imam osnov da se zalim na to.
Nemoj, molim te, da me stavljas u grupu tih "likova". Izvini molim te, ali jako sam osetljiva na 'ucinak'/% kako radim ovo. Cak me i support CF-a tesi s vremena na vreme, dovoljno ti je da vidis kakav sam frik.
Da se vratim na konkretan rf slucaj.
Opet kazem, ne znaci da sam u pravu za ovaj konkretan slucaj. To je moje misljenje za taj step. Ja ga vidim da nam traze da pogledamo kontekst i to je bila moja procena. I dalje ga necu prijavljivati iz istog razloga.
Mislim da ste obojca u pravu zato sto su pravila nesavrsena.Ako postujemo pravilo da prijavimo svaki slucaj
kada tekst(pod tekst se podrazumeva ne samo slova nego i brojevi i ostali znaci,bar tako ja mislim) u navodnicima
nije identican osim u dva slucaja onda je jasno da je prekrseno ovo pravilo.Trebalo bi da bude "Apples (_) i onda
ne bi bilo problema.Sa druge strane kaze klikni apples (nije u navodnicima) i bice "nesto kao" Apples (2),znaci
ne mora da bude bas to nego nesto slicno(nije bas bitno da bude to) zato sto je ta cifra promenljiva i razlicita
kod pojedinih testova.Zato je ova instrukcija losa.Ja sam ga prijavio i napisao da se tekst ne poklapa i oni tu
nemaju odbranu zato sto im je instrukcija losa.ima jos testova slicnim ovome koje sam nekoliko puta prijavio
(Click ...... with mixed results, pa bice nesto kao "with mixed ..." a realno je " with mixed r...".Ovaj
test (instrukcija) je sada ispravljena.Ja nisam dobio "R" tri puta ,a mislim da i onaj ko ga nije prijavio nije dobio
"R". Nisu tako rigorozni i nije tako strasno kao sto mislimo .Isto tako mislim da svi ovde (bar oni koju pisu ovde)
rade najbolje sto mogu a da nije bitno da se dodje do zadnjeg koraka vec da se nadje problem ako ga ima.