ruma45 wrote:
ajde ja da priupitam nešto, možda dobijem kakav koristan savet.
davnih dana (pre 4-5 godina) sam nekako upao na RF i nešto raduckao
pa sam stao i prole godine dobio poruku sldeće sadržine:
Thu, 05 Jan 2017 22:03:03
Rainforest account deactivated Hi ###### Your Rainforest account has been deactivated due to inactivity. Please contact Tester Support if you feel that this is an error. p.s. you can use our Chrome Extension to find work quickly;
ima li neke šanse da ih kontaktiram obzirom da je prošlo mnogo i od ove poruke i od moje poslednje aktivnosti?
šta mi predlažete?
Moj predlog je da im obavezno pises, ali im daj neki smisleni razlog zasto nisi bio aktivan. Stavi se u njihovu poziciju i razmisli sta bi moglo da prodje kao razlog, pa da odluce da ti aktiviraju nalog. Testera vec ima previse, da znas.
Ne mislim da treba da smislis neku laz, ja sam uvek u fazonu da istina najbolje prolazi, a mozemo svi zajedno da se konsultujemo sta i kako da se napise.
Obavezno potrazi ovo sto ti je savmi napisao, nalazi se u inbox-u ciji link/dugme vidis na vrhu strane i Dashboard-a i svakog taska. Ako nemas ne-iscitanih poruka sivo je i pise 0 *nula). Ako imas ne-iscitanu poruku narandzaste je boje i pise brojka poruka.
Javni nam i da li si nasao taj link i da li imas RF profil, pa da vidimo sta dalje raditi.
P.S.
Za ovo ne mogu da odolim, preticu ti kao
Garagos da cu te ugaziti za ovo. Isto kao sto sam te gnjavila i za taskove.

Ne mogu da verujem da si i RF nalog imao, a kliktao onoliko dugo samo radio.