trboye wrote:Dobio sam rejection na jobu gde se u browseru jednostavno nije nista moglo kopirati, kao ni rucno upisati adresa. Posle 2 minuta cekanja sam kliknuo NO i objasnio da je web site ili aplikacija jako spora i da se ne moze izvrsiti copy paste i da se ne moze uneti ni rucno adresa.
Da li je ovo opravdan razlog za rejection i vredi li za ovakvu stvar napisati neki ljubazan tiket?
Sve sto ti je savmi napisao, tako radi uvek.

Jedino bih dodala, ako moze tebi i jos nekom da olaksa za ubuduce da ne morate da brinete sta uraditi od slucaja do slucaja kada se pojavljuju razne stvari, je da resavate tako sto pogledate problem/situaciju iz njihove perspektive,
Vise puta su napominjali da se problemi sa VM ne prijavljuju, a sa druge strane, sve sto mi prijavimo u box-u posle 'No' ide njihovim klijentima da procitaju. Pa ako je prijava vezana za nesto sto je falinka RF-a, kao VM koji je spor i slicne stvari, ni jedna firma ne bi volela da im to klijenti vide (da je harware, software, interface, ... falican).

Tako ja radim, ne znaci da sam u pravu, molba da potvrde kolege koje su iskusnije.