incomehomejob wrote:
Ima onaj mejl od ranije sto smo jos davno koristili, pretpostavljam da jos uvek vazi, ali molim te proveri sa jos nekim ili ako neko nas odavde zna, molba da potvrdi. 
tester@[ovde ide rainforestqa[dot]com]
Ne bi trebalo da ima taj mejl veze sa tim sto ti je blokiran nalog.
Budi uporan, ovo nije do tebe, nego je sistemski tako, ide po automatizmu.
Ako treba pomoc za pisanje, javni. 
Ako neko može da potvrdi da je ovaj mail u funkciji bio bih zahvalan, nailazio sam na njega u starijim postovima na ovom i drugim forumima ali ne znam da li se dobija ikakav feedback pisanjem na njega. Takođe, bio bih zahvalan ukoliko neko ima lična iskustva ili iskustva iz prve ruke - da li postoji slučaj da je RF nekome nekada odblokirao account, nebitno iz kog razloga i sa kojim objašnjenjem... Čitao sam sve i svašta na raznim forumima ali takve slučajeve nisam video, uvek ide poznata rečenica da "RF nikada ne deblokira blokirane naloge i da je to njihova politika"... Da ne bude zabune, tu politiku savršeno dobro kapiram i uvažavam, samo ipak mislim da unfairy blokirane naloge ipak trebaju drugačije tretirati...
Ja svakako neću odustati od žalbi, nemam šta da izgubim (osim vremena, jel'), mada sumnjam da će iko u RF-u odgovoriti na ticket jer da su hteli već bi za dva ipo meseca

I pre toga, dok sam bio član, nikada nisu zadovoljavajuće odgovarali na tickete tako da je definitivno jasno da im testeri apsolutno nisu prioritet
Hvala na ponuđenoj pomoći incomehomejob, veoma cenim to, prethodni put mi je u pisanju ticketa pomogla jedna članica ovog foruma kojoj sam izuzetno zahvalan