SikiJF wrote:Ja oko 11 dva komada, posle nisam bio za kompom. I dva sata kako sam tu, nema apsolutno ništa.
Btw : Jel se pojavljuje kome onaj Zenefits nisam ga video trista godina ?
Nemoj da ih 'prizivas', molim te.

Info u vezi njih za vas koji radite ovo par meseci.
Budite jako pazljivi sta pisete u komentarima, davno smo nesto spekulisali oko njih na glavnom forumu (dok je jos rf tema icemu vredela) i pominjano je da su 'drugari' od rf-a.
U prilog toj teoriji, ubedljivo su im najruznije instrukcije po pitanju toga koliko stepova stave u jedan. Sve im je dozvoljeno. I njima se sve tolerise.
Spor je njihov server, i ima cesto da se u okviru jednog stepa download-uje gomila dokumeta, potpisuje, pa opet upload. Nikada ne daju podatke, nego kazu da sami popunjavamo 'fake'. U vecini slucajeva mora da se googla adresa i ostale stvari jer prihvata samo prave, ... Zlo na n-ti.
Dodatno, desilo se isto davno da je gomila nas dobila mejl sa pitanjem zasto smo odgovorili sa 'yes' u jednom stepu. To nikada ni za koga nisu uradili. Pri tom je to bio hit od 4 stepa, sto mu dodje samo jedan jedini pravi step u kom je bilo pitanje da li vidimo 2 odredjene kartice na strani. (Nije ih bilo zilion, bilo ih je dve.)
Svi smo to videli, ali to nije dovoljno. Ja od tada za sve njhove hitove radim dodatno 'moje' screenshot-ove.
U svakom slucaju, jako pazljivo sa njima.

Bilo je spekulacija i da su to testni hitovi.