Od svega sto sam ja uradila na ovom forumu od 30. maja ove godine, kada je bio tvoj poslednji post, tebi je ovo 'zapalo za oko' da prokomentarises. Iznenadio si me Dalmatinac.
1. NE PODNOSIM SPAM!
Ko je kad udahnuo, trepnuo, zakasljao se u toku dana, ... tome sluze drustvene mreze.
Takodje pogledaj kako to izgleda na glavnom forumu kada se dva minuta postuju ovakve stvari kao (cenim) tvoj referal. Ili ti je neko drugi 'plakao na ramenu', ko je izbacen sto banom sto zbog pateticnih i jadnih pokusaja do 'upravlja' ovim forumom, pa si ovo iskoristio da mene vredjas, jer je cudno da te nema mesecima dok ja rintam ovde, a za ovo te ima.
Taj neko drugi neka ima petlju da resava svoje sam, jer ne moze niko da me ubedi da je ovo slucajno posle 4 meseca tvog nepojavljivanja ovde.
2. Imam izuzetno veliku toleranciju prema pisanju off-topic i uvek cu je imati. Ali samo i iskljucivo za clanove koji su spremni da pomognu. Ko startuje sa spamom ili off-topic-om, ne tolerisem.
3. Nazivati Moderatora nervoznim je, u najmanju ruku, nepristojno!
Predstavu nemas zasto sam ga opomenula jer ne vidis 'veliku sliku'. Misliti da ikoga opomenem iz licnih razloga je na nivou obdanista.
4. Ako te zanima u vezi bug-ova, predlazem da pratis onda temu, a ne da 'banes' u istu. Ovo smo diskutovali vise puta.
Da te STVARNO zanima, pitao bi.
Razlika izmedju ovog i glavnog foruma, koju pominjem, je u tome sto se ovde prodiskutuje o necemu, dodje se do zakljucaka, kakvih-takvih, i niko nikoga vise ne spamuje sa tim, dok se opet ne javi problem.
5.
ipsilon0607 wrote:
ajmo sad return...(može bekend slajs)... 
Kao sto sam nekoliko puta napisala, predstavu nemate cime se bavim, a jedna od stvari je analitika. Ovo gore vrlo precizno govori da tacno znas sta si uradio i da provociras namerno.
Takodje sam nekoliko puta ponovila da sam zavrsila sa tolerancijom prema 'izdrndavanju na moderatora'.
Evo vam svima kolega
ipsilon0607 i oni koji su mu plakali na ramenu da mene 'proziva', pa neka vam vode forum.
Kome se ne svidja kako ja ovo radim i ko ume bolje i sa vise energije: => Helpdesk => Submit a Tiket
i samo-preporucite se za moderatora jer ste tako SJAJNI!!!
Sram te bilo!