Posts | 2,087 |
Member Since | 27 Aug 2015 |
Last Visit | 30 May 2023 |
Likes Given | 9,452 |
Likes Received | 4,848/1,732 |
Quote:u strahu su velike oci![]()
![]()
akulayu wrote:dream45 wrote:incomehomejob wrote:Evo da te jos dodatno obradujem.
Ta poruka nije licna, genericka je, nemoj da brines.
Kada si napisala da su tebi poslali nesto kao 'poslednju opomenu', mislila sam da je nesto drugo u pitanju, pa da kopiras ovde da vidimo o cemu se radi i da probamo da pomognemo i dokucimo sta je u pitanju.
Ovo je ok i nema veze sa tobom i tvojim nalogom.
Ja se stvarno svima izvinjavam zbog "sirenja laznih dezinformacija". Da nije opomena sam tek na drugo citanje shvatila a vec sam se bila pozalila ovde na forumu.![]()
Ali je to meni tako izgledalo TAD.Samo sto sam zavrsila zadatak i dala tu slabu ocenu, dobijam taj mejl....
u strahu su velike oci![]()
![]()
Posts | 7,047 |
Member Since | 24 Jan 2015 |
Last Visit | 21 Oct 2020 |
Likes Given | 32,720 |
Likes Received | 12,536/5,065 |
Posts | 3,410 |
Member Since | 8 Feb 2015 |
Last Visit | 12 Nov 2023 |
Likes Given | 1,680 |
Likes Received | 8,646/2,676 |
incomehomejob wrote:akulayu wrote:dream45 wrote:incomehomejob wrote:Evo da te jos dodatno obradujem.
Ta poruka nije licna, genericka je, nemoj da brines.
Kada si napisala da su tebi poslali nesto kao 'poslednju opomenu', mislila sam da je nesto drugo u pitanju, pa da kopiras ovde da vidimo o cemu se radi i da probamo da pomognemo i dokucimo sta je u pitanju.
Ovo je ok i nema veze sa tobom i tvojim nalogom.
Ja se stvarno svima izvinjavam zbog "sirenja laznih dezinformacija". Da nije opomena sam tek na drugo citanje shvatila a vec sam se bila pozalila ovde na forumu.![]()
Ali je to meni tako izgledalo TAD.Samo sto sam zavrsila zadatak i dala tu slabu ocenu, dobijam taj mejl....
u strahu su velike oci![]()
![]()
![]()
dream45, nemoj da brines i nema potrebe da se izvinjavas.Svi padamo u paniku s vremena na vreme obzirom sta nam rade. Uvek napisi sta god da te brine, neko ce znati odgovor ili nacin da pomogne.
Vidis po postovima da ne moze maltene dva dana da se sastavi da neko nesto ne promeni od njih. Svakih par dana nesto promene, pa se onda tek uigravaju kako ce to da funkcionise, a preko nasih ledja.
Cudi me da ista i zaradjujemo.
P.S.
Super je slika.Hoces da ti je prebacim da se vidi odmah, a ne da stoji link ka slici?
dream45 wrote:@incomehomejob, hvala na razumevanju.
![]()
Sto se slike tice , super bi bilo. Hvala i na tome. Ja sam probala ali...... Ako moze i objasnjenje kako da ja to radim za sledeci put.
Posts | 7,047 |
Member Since | 24 Jan 2015 |
Last Visit | 21 Oct 2020 |
Likes Given | 32,720 |
Likes Received | 12,536/5,065 |