Please wait...
HomeForumInternationalEx-YugoslaviaSurveys, Offers, Video, Games
Topic Rating:

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Surveys, Offers, Video, Games

#661 by ruma45 » Sat Aug 24, 2019 00:33

Meni je samo glupo što ako sam prošao "kvalifikacije" i odradio celu anketu, u čemu je onda problem da budem i isplaćen za nju?
Bezobrazno sa njihove strane, ako je anketa i na početku lepo rečeno da nema pogrešnih odgovora, u čemu je onda problem?!

Bezveze i bezobrazno...

Hoću da kažem da je Ok ako ne prođem "kvalifikacije" pa me odbiju na početku, ali prođeš sve, potrošiš vreme i na kraju kažu da nije "good match"... Znači moje mišljenje nije odgovrajauće za njih!?
Last edited by ruma45 » Sat Aug 24, 2019 00:41 » edited 1 time in total
ruma45
Posts1,288
Member Since20 Aug 2012
Last Visit7 Dec 2023
Likes Given1,117
Likes Received3,873/1,240

#662 by incomehomejob » Sat Aug 24, 2019 07:55

Koliko sam ja shvataila, citajuci glavni forum, kod Anketa ima dosta problema i neke od tih firmi, koje nemaju veze sa CS ni yS, ponekada 'prevare' za isplatu.

S druge strane, citajuci sta modovi pisu, ima nekih koje imaju jako dugacak 'pre-screening', koji izgleda kao Anketa. Mozda je kod tebe to bilo.

Izvinjavam se, znate da ne znam nista o Anketama, niti imam praksu, obzirom koliko ih nasa zemlja dobija. :D samo pokusavam da pomognem da se ne osecas bzvz. :)
incomehomejob
Posts7,047
Member Since24 Jan 2015
Last Visit21 Oct 2020
Likes Given32,720
Likes Received12,536/5,065

#663 by incomehomejob » Sat Aug 24, 2019 07:57

KovaCFK wrote: Ja sam na srecu prosao tu anketu, samo sto se sad ne skida sa stranice, ma koliko refreshovao stranicu. Anketa je bila o politici i stanju nase zemlje generalno.

Prijavljeno je to kao bug, desava se i kod zemalja koje imaju puno Anketa, nadam se da ce da isprave to uskoro.
Last edited by incomehomejob » Sat Aug 24, 2019 08:03 » edited 1 time in total
Reason: Typo.
incomehomejob
Posts7,047
Member Since24 Jan 2015
Last Visit21 Oct 2020
Likes Given32,720

#664 by njaas » Mon Aug 26, 2019 09:10

Radim ankete u Nemackoj i isto se desava
njaas
Posts23
Member Since9 Jul 2017
Last Visit18 Nov 2023
Likes Given6
Likes Received40/15

#665 by RichKoko » Fri Sep 06, 2019 03:14

anketa o bezalkoholnim pičima za 1,11

...i naravno error poruka neka na kraju i nema love... Screenshot by Lightshot

Screenshot by Lightshot

...več mi dojadilo za svaku aketu prijavljivati bug-ove i čekati naknadne isplate. :evil:

još je problema- na mojoj surveys strani izgleda ovako dok učitava stranu... Screenshot by Lightshot ,a sad tek primjetih da uopče nemam opciju ''Update surveys profile''... Screenshot by Lightshot .-stranica uvek izgleda tako,kao da fale oni R1,R2 i R3 ruteri.

...-jer i kod vas ostalih ovako kao kod mene ekipo,ako bacite oko na SS-ove?

Income draga, pomagaj ako možeš,savjet ili prijavi ovo,šta god da smatraš najboljim. :)

tnx. i l.p. svima
Last edited by RichKoko » Fri Sep 06, 2019 03:47 » edited 1 time in total
RichKoko
Posts1,494
Member Since31 Jul 2016
Last Visit12 Mar 2021
Likes Given3,013
Likes Received3,751/1,403

#666 by ivsche88 » Fri Sep 06, 2019 10:31

RichKoko wrote: anketa o bezalkoholnim pičima za 1,11

Screenshot by Lightshot

...več mi dojadilo za svaku aketu prijavljivati bug-ove i čekati naknadne isplate. :evil:

još je problema- na mojoj surveys strani izgleda ovako dok učitava stranu... Screenshot by Lightshot ,a sad tek primjetih da uopče nemam opciju ''Update surveys profile''... Screenshot by Lightshot .-stranica uvek izgleda tako,kao da fale oni R1,R2 i R3 ruteri.

Income draga, pomagaj ako možeš,savjet ili prijavi ovo,šta god da smatraš najboljim. :)

tnx. i l.p. svima
Isto i kod mene za ovu anketu o bezalkoholnim pićima
ivsche88
Posts28
Member Since4 Mar 2015
Last Visit15 Aug 2022
Likes Given4
Likes Received40/26

#667 by RichKoko » Fri Sep 06, 2019 21:03

ivsche88 wrote:

Screenshot by Lightshot

tnx. i l.p. svima

...-jesi im poslao/la tiket? ...-meni več negdje 5ti put šalju ovo na uredno ispunjen tiket,zato sam još uvjereniji da je neki bug ako oni tamo ništa od tog uredno popunjenog kao preko ovog linka koji su mi dali i koji sam več 3-4puta ispunio i poslao im, niti SS-ove ne dobivaju i/ili ne vide... :?

Hello​,

Thank you for writing in regards to your ySense account.

In order to investigate this matter please submit the following information:
- Survey ID
- Reward amount
- Screenshot of completion if available.

For your convenience we have included a link to the request page:
Submit a request – ySense

Thank you for your patience in this matter.
RichKoko
Posts1,494
Member Since31 Jul 2016
Last Visit12 Mar 2021
Likes Given3,013

#668 by incomehomejob » Fri Sep 06, 2019 22:25

RichKoko wrote: ...

tnx. i l.p. svima

Prijavila, hvala puno. :)

P.S.
Izvini, zaboravila sam da ti postujem ovde da sam prijavila. :(
incomehomejob
Posts7,047
Member Since24 Jan 2015
Last Visit21 Oct 2020
Likes Given32,720

#669 by ivsche88 » Sat Sep 07, 2019 02:35

RichKoko wrote:
ivsche88 wrote:

Screenshot by Lightshot

tnx. i l.p. svima

...-jesi im poslao/la tiket? ...-meni več negdje 5ti put šalju ovo na uredno ispunjen tiket,zato sam još uvjereniji da je neki bug ako oni tamo ništa od tog uredno popunjenog kao preko ovog linka koji su mi dali i koji sam več 3-4puta ispunio i poslao im, niti SS-ove ne dobivaju i/ili ne vide... :?

Hello​,

- Survey ID
- Reward amount

Jesam pokušala,ali kod ispunjavanja ticketa ne prihvaća mi ticket piše invalid amount (kod compensation).
Onda sam napisala 1 onda je prihvatilo.
20 minuta jučer ispunjavam onaj survey i na kraju ništa,i nije prvi put da se desilo,prije 2 tjedna ista stvar
ivsche88
Posts28
Member Since4 Mar 2015
Last Visit15 Aug 2022
Likes Given4
Likes Received40/26

#670 by RichKoko » Sat Sep 07, 2019 02:41

ivsche88 wrote:
RichKoko wrote:
ivsche88 wrote:

Screenshot by Lightshot

tnx. i l.p. svima

Hello​,

- Survey ID
- Reward amount

Jesam pokušala,ali kod ispunjavanja ticketa ne prihvaća mi ticket piše invalid amount (kod compensation).
Onda sam napisala 1 onda je prihvatilo.
20 minuta jučer ispunjavam onaj survey i na kraju ništa,i nije prvi put da se desilo,prije 2 tjedna ista stvar

Trebaš napisati pod amount u centima..npr.ja sam stavio 1,11,i isto mi je izbacio invalid amount,ćim sam prebacio,tj.izbrisao zarez,onda prihvati-zato je i tebi na 1 prihvatio..nadam se da si barem 100 napisala??jer ako si 1 ,onda se smatra da je anketa od 1cent.

Ma bitno da si uspjela poslati,a i maša Income je prijavila,očekujem ubrzo da će nam naknadno isplatit tu anketu. :-)
RichKoko
Posts1,494
Member Since31 Jul 2016
Last Visit12 Mar 2021
Likes Given3,013

#671 by ivsche88 » Sat Sep 07, 2019 04:04

Ma nisam znala da se odnosi na cente već na dolare ,pišem 1.11 i onda 1 i prođe,budem 1 cent dobila na kraju
ivsche88
Posts28
Member Since4 Mar 2015
Last Visit15 Aug 2022
Likes Given4
Likes Received40/26

#672 by RichKoko » Mon Sep 09, 2019 10:29

...glede neisplaćene ankete,i nakon 6 puta slanja sličnih tiketa sa SS-ovima,stigao je i odgovor-tek kada sam napisao da šaljem več 6.put tiket za istu anketu,i odgovorio im kao reply na njihovu generičku poruku,i tamo kopirao i zaljepio SS-ove,kažu oni u YSense Supportu ovako...

''Hello,

Thank you for writing in and we do apologize for the experience encountered on YSense. We thank you for investing your time in attempting this activity.

In good faith, we have credited your account the appropriate Points amount for the activity.

Please note that courtesy/good faith credits are applied without a valid confirmation from our partners, so there is no guarantee our team will honor such future credits.

If you have other inquiries for activities, we ask you submit a new ticket so the activity can be tracked properly.

Thank you and have a wonderful day!''

...u ''dobroj vjeri i bez validnih informacija'',omG :roll: ,ali nema veze-bitno da su platili tih 1,11 usd. :clap: :thumbup:
RichKoko
Posts1,494
Member Since31 Jul 2016
Last Visit12 Mar 2021
Likes Given3,013

#673 by incomehomejob » Mon Sep 09, 2019 10:44

Ako ce da te utesi, to im je zvanican izraz 'in good faith', otprilike 'po naski' - 'veruju ti na rec'.
I dodatno su naglasili da nemaju nikakvu potvrdu od partnera/vlasnika Ankete da je sve proslo ok, tj. ne mogu da budu sigurni da ce njima biti isplaceno, ali su ti svejedno platili.
Lepa je poruka sto su ti poslali, da ne brines. :)
incomehomejob
Posts7,047
Member Since24 Jan 2015
Last Visit21 Oct 2020
Likes Given32,720

#674 by RichKoko » Mon Sep 09, 2019 10:54

incomehomejob wrote: Ako ce da te utesi, to im je zvanican izraz 'in good faith', otprilike 'po naski' - 'veruju ti na rec'.
I dodatno su naglasili da nemaju nikakvu potvrdu od partnera/vlasnika Ankete da je sve proslo ok, tj. ne mogu da budu sigurni da ce njima biti isplaceno, ali su ti svejedno platili.
Lepa je poruka sto su ti poslali, da ne brines. :)

hvala draga naša incomehomejob,no sada imam novi problem s tim iznosom od 1,11...naime-piše da sam uradio 1.anketu i taj iznos svagdje piše,i pod todays earnings,no iznos nije pridodan na moj balans,molim pomoč-hoče li to naknadno da se pridoda kad prođe ponoč,ili je i to neki bug :?:

...imao sam 1,95 usd na balansu,a sada s ovih 1,11...i dalje imam 1,95,evo i SS problema... Screenshot by Lightshot

EDIT

riješeno,uff-dodano upravo i sad imam 'čak' 3,06 usd :clap: :thumbup:

jbt.nakon toliko truda,skoro da sam pao u depresiju,na kraju odobre,ali ne dodaju gl.balansu,ma i 10 dolara je malo za sve te tikete i prepiske oko jedne obične ankete,no ok-sad sve štima,hvala Bogu. Screenshot by Lightshot
Last edited by RichKoko » Mon Sep 09, 2019 11:15 » edited 2 times in total
RichKoko
Posts1,494
Member Since31 Jul 2016
Last Visit12 Mar 2021
Likes Given3,013

#675 by incomehomejob » Mon Sep 09, 2019 11:17

Nema na cemu. :)

Ja bih da sacekamo 9h ujutro po nasem vremenu, sutra.
Oni drugacije funkcionisu od ClixSense. Kod CS je sve bilo instant, a kod ovih je vecina stvari vezana za reset servera.

Molim te, javni mi sutra ujutro da li je sve ok.
(Mislim da ce da bude, to sto ti je dodato je dodao support cele firme, ne samo ySense, pa zato mislim da ce da bude na reset servera, ne znaci da sam u pravu.)

edit:

Vidis da sam omasila u prognozi, srecom. :D
Super da je sve reseno kako treba. ;)
Last edited by incomehomejob » Mon Sep 09, 2019 11:18 » edited 1 time in total
incomehomejob
Posts7,047
Member Since24 Jan 2015
Last Visit21 Oct 2020
Likes Given32,720

#676 by RichKoko » Mon Sep 09, 2019 11:19

incomehomejob wrote: Nema na cemu. :)

Ja bih da sacekamo 9h ujutro po nasem vremenu, sutra.
Oni drugacije funkcionisu od ClixSense. Kod CS je sve bilo instant, a kod ovih je vecina stvari vezana za reset servera.

Molim te, javni mi sutra ujutro da li je sve ok.
(Mislim da ce da bude, to sto ti je dodato je dodao support cele firme, ne samo ySense, pa zato mislim da ce da bude na reset servera, ne znaci da sam u pravu.)

riješeno več,editovao sam post i zakačio da su riješili-hvala mnogo,opet.You are the best :!: :) :clap:
RichKoko
Posts1,494
Member Since31 Jul 2016
Last Visit12 Mar 2021
Likes Given3,013

#677 by incomehomejob » Tue Sep 10, 2019 10:07

Od Admina info sta njima pomaze da lakse pronadju gde je problem, stavicu nam i u Nove informacije, da se ne zagubi ovde.

Kaze: Survey broj, vrednost Ankete i ss.
incomehomejob
Posts7,047
Member Since24 Jan 2015
Last Visit21 Oct 2020
Likes Given32,720

#678 by Idjosko » Thu Sep 12, 2019 14:41

Danas, za teritoriju Srbije, su bile cak 3 ankete od Your Survey-a. (ukupna vrednost oko 3.5$)
Naravno, nisam prosao kvalifikacije niti za jednu. :roll: Kako je kod Vas?
Idjosko
Posts375
Member Since21 Mar 2011
Last Visit10 Oct 2023
Likes Given229
Likes Received643/272

#679 by KovaCFK » Thu Sep 12, 2019 14:43

Ja sam prosao jednu, onu za 80 centi. Bila je o pivu, tako da sam uzivao odgovarajuci :lol:
KovaCFK
Posts51
Member Since27 Jul 2017
Last Visit17 Mar 2023
Likes Given62
Likes Received119/42

#680 by RichKoko » Thu Sep 12, 2019 16:33

Idjosko wrote: Danas, za teritoriju Srbije, su bile cak 3 ankete od Your Survey-a. (ukupna vrednost oko 3.5$)
Naravno, nisam prosao kvalifikacije niti za jednu. :roll: Kako je kod Vas?

I da jesi,ovako bi izgledalo... Screenshot by Lightshot

sve se zabagovalo,meni stalno sada ,kad kliknem na anketu,preusmjeri me natrag na početak ''Complete surveys'' strane.

...čak nemam ni ''Update surveys profile'' opciju više-pisao več 5-6 tiketa ySense-u,no nema smisla to što oni meni odgovaraju,npr.-Ja njima pošaljem tiket sa svime što traže/anketa ID,iznos para i SS-ove,a oni meni odgovaraju nakon dan-dva...

In order to investigate this matter please resubmit a new completed ticket that has the following information:

- Survey ID,
- Reward amount

...ili,ja njima opet pošaljem sve iznova i uključim sve navedeno u body poruke da mogu vidjeti da i gdje baguje,oni meni odgovore ovo...

Thank you for your email. I do apologize that you received the Disqualified or Over Quota message from the Survey Company. We at YSense, understand it is very frustrating to invest time and effort into a survey then get the message.

The reason the disqualified message appeared is the research company requires a specific profile. Unfortunately, there can be times that your profile does not fit the target criteria. Another reason people can be disqualified, if the survey company recognizes that surveys are taken too quickly and/or with inaccurate answers.

Also, the survey company sets a limit on how many people can answer the survey questions. For example, if the survey company only needs 100 people to take a survey and the 100th person completes the survey, you could be in a survey and it closes. The survey can complete sometime while you are in the middle of a survey or even at the end. I know it can be frustrating to get through 25%, 75% or even 90% of the survey and get the “this survey is full” message. The rules are set by the survey company.

We do understand how this can be frustrating. You can check your list of surveys to see if you qualify for any other surveys.

Also, make sure to keep your profile updated so you may receive more surveys.
:clap: :clap: :thumbdown:

...-ne znam kako vama ostalima,da li dobijete barem onu ''Quota full'' ili ''Screened out'' poruku???
...-imate li uopče opciju ''Update surveys profile''??

Income dear-pomagaj...ako trebaš SS-ove svega što sam naveo,a i više,pa da ti prijaviš,samo javni...ipak tebe shvataju ozbiljnije ovde. ;) :)
Last edited by RichKoko » Fri Sep 13, 2019 09:33 » edited 2 times in total
RichKoko
Posts1,494
Member Since31 Jul 2016
Last Visit12 Mar 2021
Likes Given3,013
Return to 'Ex-Yugoslavia' Forum     Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 9, 2023 16:03:03 PST