Prvo dobro dosao.

(Ukinuli su musko/zensko pored nick-a, izvinjavam se ako sam omasila rod, cenim po slici da je tvoja.

)
Ima par postova i strana iznad, pitala je koleginica iz Hrvatske, kada je naisla na problem oko isplate Offers.
Neke Offers firme isplacuju, neke ne.
Drago mi je sto si upotrebio izraz 'drugi sajtovi', to je vazan deo, pa cu da naglasim ovde za ostale novije clanove, da je tacno tako kako si ti napisao - to su druge/razlicite firme od ClixSense.
Mogu da ti napisem moje iskustvo do sada, kao clana CS, i ostale kolege ce ti dopisati njihovo misljenje.
Ja sam protiv svakog download-a. Ovo je moje licno misljenje i odnosi se na sve vezano za Internet. (Osim na proverene kompanije, programe, OS, kupljene igrice sa legitimnih sajtova, ... i puno drugih stvari koje su ok.)
Ovo je moje misljenje i ne znaci da sam u pravu, samo naglasavam da ja nisam nista nikada download-ovala sa Offers liste, tako da ne znam koliki je odnos uradjen offer/isplaceno.
Probali smo da igramo igrice, izmedju ostalih i ja da steknemo bar neki uvid. Kod njih nije problem isplata, vec dostizanje nivoa/poena u igrici za isplatu. (Uglavnom je par centi u pitanju.)
Vecina igrica, i po postovima nasih ovde i po postovima na glavnom forumu, nije bas u grupi da su lake.

(Ja licno sam uspela u dve da dodjem do zahtevanog broja poena i isplata je instant.)
Probala sam jednu gde se zahteva igranje browser igrice i dostizanje odredjenog lvl-a, platili su mi.
P.S.
Upravo sam videla, pisuci ovo da proverim ujedno, da ima Offer za mobilni telefon, 40 ClixCents i pise Srbija iznad, pretpostavljam da je za svaku nasu zemlju njen naziv. Persona.ly je Offer.
P.P.S.
Svi budite pazljivi sa davanjem broja kartica ili PP ili bankovnih racuna, desavaju se zloupotrebe sirom Interneta, ali najcesce zato sto se ne procita "Uputstvo". Nekada je registracija free, ali se neotkazivanjem iste u odredjenom roku, to automatski prebacuje u obavezuju clanarinu ili fee. Nekada i samom registracijom se to podrazumeva.
Molim vas sve, citajte pazljivo (uvek, ne samo za ove Offers), sta pise - da li je i koliko registracija obavezujuca i po kojim stavkama.