Ne smem ja da pisem gomilu stvari kao mod, znam na koju platformu mislis.
Drago mi, ja uvek gnjavim support za sve. Narocito u ovom tvom slucaju gde hoces da im doneses pare.
Sto se tice opsega aktivnosti, ne smem da odgovorim koliko se i kako razumem u 'pribavljanje' referala.

Nisam se time bavila, ja jesam vezana za IT, ali sve te stvari, u vezi prometa na sajtovima, u poslu kojim se ja bavim, su vezane za ozbiljan SEO, a to kosta. Mnogo. To su timovi ljudi sa desetinama i stotinama bezimenih ljudi koji pisu clanke (za smesne pare kao mi sto radimo ovde), rade data maning, tu su Libraries, spinovani tekstovi (ti su najjsladji za pisanje, cista matematika), ... i tu nema omaske. To uvek radi, ali bez obzira sto ce ti svi reci kako je to jednostavno i kako 'svi' to znaju i mogu sami, ne upustaj se u to ukoliko neces ozbiljan promet za ozbiljne novce. Opet, mislim da to ovde nema svrhe, premali ROI. Mislim da bi se islo u minus.
Pitacu da mi urade matematiku bar okvirnu, racunaj da sam ti duzna taj info.
Za promenu drzave, kukaj malo vise i trazi i ponovo ako treba, kada ti dodje taj period da boravis u Bosni. Ako mozes da izvedes se uklopis u 90 dana, ne brini. I sve vreme do tih 90 dana ti dobijas procenat od svojih referala. Evo sta CS kaze:
"Am I required to click ads to get downline click commissions?
No we do not require that you login to click ads in order to be paid downline click commissions. The only thing we ask is that you keep your account active. An active account is one where you login at least one time every 90 days."
Da ulozis u reklamiranje CS, ja to kao Mod ovde 'snazno' pozdravljam.
Procitaj ovaj tekst sto je Valeri napisala, prvi link, ima korisnih stvari za male pare.