Razumem ovaj tvoj post, nije problem.
Medjutim, postoji nesto sto si mozda prevideo. Ja sam mod koji ima nultu toleranciju prema ma kom obliku nepostovanja drugih clanova ovde, ukljucujuci spam, otvaranje novih tema, zatrpavanje topika, ... sta god da je u pitanjutog tog tipa.
Dodatno, dve teme - ova gavna za taskove i glavna tema za RF, su teme gde ne dozvoljavam nikakav pristup novajlijama (koji nemaju lvl-e) jer nemaju tu sta da traze. (Osim u izuzecima kakav je, na primer, tvoj odgovor bio kolegi u ovoj temi.)
Ti si doneo odluku da postavis dva pitanja za redom, koja su pocetnicka u ovoj temi, iako si vec uveliko koristio ostale teme.
Zasluzujes objasnejnje od mene za moje editovanje posta. Postoji opcija da se postovi brisu i to rade admini po zahtevu moda. Ovo je moja odluka da editujem umesto da brisem, i nema veze ni sa kim od clanova. Ne zelim da gnjavim te ljude koji vec imaju previse posla. Opet kazem, nije problem da se oznaci za brisanje, medjutim ja sam donela odluku da hocu toga da ih postedim. Mnogo cine nasem forumu i zato sam donela tu i takvu odluku. Niko to od mene nije trazio.
Radim ovaj "posao" (koji se tesko moze nazvati 'posao', jer je za dzabe), na specifican nacin, koji se razlikuje od standardnog i imamo spam-free forum. Ukratko, sankcionisem sve sto odstupa od pravila za nove clanove, dok ne pokazu da nisu spameri i da su spremni da postuju ostale clanove i Pravila Foruma.
Posle tog perioda sam jedan od toleranijih modova za off-topic - ne zanima me ko sta gde pise, jer je to uglavnom ili interesantno ili smesno ili 'zdravo' za forum.
Vrlo je jednostavan sistem za uklopiti se u njega, kako ja ovo vodim, ako pogledas iz ove perspektive.
Ja nisam svesna da ti nije odgovoreno na neki post. I ukoliko je to tacno, mogao si da postavis pitanje ponovo u istoj temi.
Ovo obrazlozenje da si ovde potrazio odgovor jer ti nije odgovoreno je direktna uvreda da mod ne reaguje na pitanja pocetnika, pa si eto 'morao' da trazis dodatnu pomoc. I to 'mrtav hladan' izneses
kao argument modu kakav sam ja po pitanju pocetnika. Ovo je, slozices se - no comment.
P.S.
Ovaj deo da TI optuzujes moderatora da si opomenut za (po tvojoj proceni) 'sitnicu' i da ces da izgubis volju da postujes, ne odgovara ostatku tvog posta i decji je. Tu je adekvatan odgovor - ne zanima me, postuj Pravila Foruma ili nemoj da postujes.
Nemas dobru informaciju u vezi ban-a. Ban sa ovog foruma je ban sa celog CS foruma. Svi modovi na CS su isto rangirani i mi predlazemo banove, za ma kog clana, i za ma koji forum/sub-forum, bez obzira na nasu 'jurisdikciju' zvanicno. (Ovo je info tebi jer nemas dobru informaciju, nije nista drugo sem toga.

)
P.P.S.
Lutak, utrca mi 'klizeci' izmedju dva posta.
Necu da 'quote-ujem' prethodni, bice zatrpana strana, pa samo da naznacim da se odonosi odgovor na post br. 4081.