SentinelOnyx, treba mi pomoc.
Ili je u pitanju agresivni chrome (a ja sam sklona da verujem da je uvek chrome

), ili tiny pic neki malware ili sta god.
Vec mi se nekoliko puta desilo da kada hocu da upload-ujem sliku na tinypic, chrome/tinypic mi blokira sve otvaranjem novog celog prozora, kome ne mogu da pristupim i vidim ga samo na dnu strane u tom bar-u, kao novo-otvorenog.
Ne dozvoljava mi ista da radim vezano za chrome i jedino resenje je gasenje celog chrome.
Ne mogu da zatvorim tabove, ne mogu da predjem ni na jedan drugi tab, ...
Na zalost, otvara mi hit (novi tab) u medjuvremenu, kao sto mi se malopre desilo, ali mi ne da paste-ujem nista u Terminal. Jako cudno, mogu da obelezim adresu u Terminalu ali mi ne dozvoljava paste. Takodje i prihvata copy te adrese iznad Terminala u mom browseru.
Ovaj put me je kostao hita, jer je otisao u Abandoned.
Probala sam desni klick - close, djubre ne reaguje.
Probala sam CTRL+ALT+Delete i pristup Task Manager-u i vidim djubre kao odvojeno izlistano od zvanicnog chrome, i kada ga End Process-ujem, ugasi mi se ceo chrome.
Djubre se zove "RE reimage repair". To je ono sto vidim na dnu kao naziv. ("RE" je logo ispred.)
U History stoji ovako:
www[dot]reimageplus[dot]com
Ne znam da li da otvaras tog skota, mozda bolje nemoj.
Sledeca ideja mi je bila - ubacila sam ga u 'Blocked' u Chrome, Settings, Advanced Settings, Content Settings, svuda gde sam mogla u okviru ovoga.
Izvini sto je pisanje na dugacko, htela sam da ti objasnim sto vise u okviru prvog posta.