1. Kome ti pretis?
2.
Quote:Svi ti koji imaju problem da hoce da privlace paznju su isti, stalno su uvredljivi, uvek nisu razumeli u cemu je problem i nikad nije do njih.
Kao sto sam vec napisala, hvala sto si ovo potvrdila.
3. Niko te nije terao da eksplicitno demonstriras svoj karakter postom na glavnom forumu.
4. Ocekivati od moderatora da ide za tobom i ispravlja post na koji se odnosi tacka 3. je na nivou obdanista po pitanju poznavanja kako forumi funkcionisu. Takve stvari cu da radim za svoju decu i ni za koga drugog na ovoj planeti.
5. Iznositi ovo pod 4. kao gresku moderatora je vise nego smesno.
6. Tvoja samo-blamaza na glavnom forum je tvoj problem i nicji drugi. Procitaj tacku 2.
7. Ko tebe zove telefonom toliko snazno ne zanima nikoga ni na jednom forumu da ne mozes ni da domislis. Probaj FB. Takodje i tvoje postovanje imanja temperature je u istoj kategoriji i ne razumem kakve to ima veze sa tackom 3. Procitaj je ponovo.
8. Odakle tebi ideja da ista ocekujes od mene? Procitaj tacku 4.
9. Moja jedina obaveza je da se ulogujem na forum.

10. Vredjanje clanova/moderatora nije dozvoljeno po Pravilima foruma i sigurno nije dobrodoslo ni na jednom forumu. Pokusaj laganja da sam ja 'pokazala svoje pravo lice' je direktno vredjanje. Evo kako izgleda sta si ti radila po forumu i gde sam ja prestala da te tretiram kao ostale clanove kojima sam spremna da posvetim moje slobodno vreme, paznju i energiju:
10.1. Dosla si na forum firme koja postoji 7 godina
10.2. Smatrala si da imas mnogo vise znanja o forumima nego ostali clanovi jer si bas ti ta koja treba da otvara nove teme kojih se niko pre tebe nije setio da treba da postoje
10.3 Pustila sam te, nisam te sprecavala, racunala sam shvatices sama, odrasli smo svi
10.4. Vrlo bahato si otvorila temu sa istim nazivom kao i jedna od glavnih tema na forumu ne bi li dodatno privukla paznju, opomenula sam te da tema nema smisla, trazila si da ostane (Opet u maniru tacke 2.)
10.5. I to sam ti pustila
10.6. Kada se tema razvijala kako sam i ocekivala = nikako, zatvorila sam je
10.7. Onda si se uvredila i presla na glavni forum
10.8. Onda si napravila 'gaf' na glavnom forumu gde si zloupotrebila svu pomoc koju si dobila od nas ovde pokusavajuci da se 'dokopas' lvl-a preko ledja svih ostalih koji su ti pomagali
10.9. Tu je bio kraj kod mene po pitanju ma kakve tolerancije prema tvom ponasanju
10.10. Kada sam ovo poslednje ispisala u razgovoru sa drugim clanom, pocela si ponovo da postujes kako bi to opovrgla. Smesno je sto mislis da se te stvari ne vide ocigledno.
10.11. Kada su ti tvoji postovi ostali 'odignorisani' od svih na forumu, onda si resila da ispises ove postove i da pokusavas da se 'istresas na mene'! Niti sam ti ja kriva niti drugi clanovi sto si se odlucila za ono sto si uradila na glavnom forumu. Procitaj tacku 3.
Sta si ocekivala? Da ces ponovo da nas 'navuces' da ti pomazemo? Slatko.
Bas me zanima gde sam propustila 'momenat' pokazivanja 'svog pravog lica' ovde?

Ono sto mogu da ti garantujem je da nikada nigde neces dobiti ovoliko paznje i energije ni od jednog moderatora nigde na forumu koliko sam ja spremna da posvetim novim clanovima.
Tvoja nezahvalnost je nista drugo nego tvoja sramota!