Spee88 wrote:Evo da postavim jedno totalno nepristrasno i logično pitanje na koje bi (mislim) trebalo da se odgovori, tj. odgovor bi trebao biti poznat i novim i starim članovima da ubuduće ne bi dolazilo do linča, drame i šizofrenih cijepanja: AKO je zabranjeno na forumu CS-a postavljati pitanja o stanju naloga, isplate itd. na drugim platformama ZAŠTO NIJE zabranjeno prijavljivati zadatke koji NE POSTOJE na CS listi zadataka(već su dostupni na drugim platf.), pisati o samom kašnjenju isplate na drugim platformama, u ovom slučaju pominjati čekanje isplate u "pending" varijanti, pisati o cijenama zadataka na drugim platformama, ukratko - zašto su neke stvari nekima dozvoljene, a nekim drugim pak nisu?! Selektivna filantropija? ...
Ovaj highlight deo je samo summa summarum sta si napisala KAKO ja vodim ovaj forum.
Da ponovim iz prethodnog posta, sta sam napisala:
"Ja licno nisam primetila da je iko od stalnih clanova zbunjen po tom pitanju (cak ni noviji clanovi, vec samo oni problematicni), svi napravimo neku gresku tu i tamo, najcesce posle toga ide 'izvini', sto ovi koji spopadaju nas forum nemaju ocigledno u recniku."
Ko god hoce da pokaze iole postovanja prema clanovima foruma na koji je 'juce' dosao, smatram da je osnovni red bar nesto da procita. U tom smislu, taj neko bi pronasao desetine i desetine mojih postova gde pise da su mimo zvanicnih Pravila na ovom forumu i dodatna pravila = da su novi clanovi 'pod lupom' dok ne vidimo s kim imamo posla.
Da ce neko da bane na ovaj forum i da postavlja cak i diskutabilno/granicno dozvoljeno pitanje po ma kojim pravilima - nece!
Tvoj post ima jednu jedinu svrhu da pored napadanja vec dva aktera situacije, napadnes i na moda kako je nedosledan, a gore nisi mogla da 'nabodes' da si nabadala prstom u oko.
Takodje si me optuzila direktno za ne-fer tretman prema clanovima kao posledicu "Selektivne filantropije". Sram te bilo!
Do [tvoj citat]: "sizofrenih cepanja" NIJE doslo ni jednog trenutka niti ces ih 'krstiti' u takve samo zato sto tebi tako odgovara, a ako to ikome moze da se pripise, to je clan koji je poceo ceo haos namerno.
Samo zato sto si probala da sedis na svim stolicama odjednom, ne znaci da ce to i da prodje.
Kao sto sam napisala u prethodnom postu:
"Takodje smatram da u ovakvim situacijama razvodnjavanje teme nije primereno, vec se takvih treba resiti sto pre, vrlo jasno i precizno."
Vrlo precizan odgovor na pocetak ovog posta - citat tvog posta pljuvanja po meni, glasi = osnovno vaspitanje i postovanje foruma koji nam je dat SVIMA na poklon GRATIS. I da pojasnim da opet ne bi bilo "zbunjenih" - ko god sta ima da pita, taj je do sada pitao, ali se trudio iz postovanja prema ClixSense da pita u 'zavijenoj formi' i onaj deo koji si USPELA da omasis je da se vecina clanova izvini i naglasi mi, brisi ako ne sme.
Tako da jedini zbunjeni clan za sada, koliko sam ja primetila si ti!
A iskreno ne verujem ni jednu rec od toga da si zbunjena, ceo ovaj deo tvog posta je provokacija direktno mene.
Ko je to lincovan? Gde je drama? Gde su ta samo tebi vidljiva sizofrena cepanja?
1. lincovan niko nije! = LAZ!
2. ostala dva pitanja, odgovor je na onom mestu koje pokusavas da zamaskiras - napad na sve i svakoga da bi zamaskirala sazaljenje, prisan odnos, licni odnos, ... ili sta god sa osobom koja pravi haos na forumu.
Spee88 wrote:... Steffbat ne vidim poentu tvoje priče o tvom životu i akcentovanje društvenog statusa itd. bez pominjanja istog pa čak i insinuiranja od strane sagovornika. Niko nikog niči omalovažio i direktno uvrijedio nije. Većina nas ovdje smo odrasli na slanini, pasulju prdavcu i bijelom luku i to nije sramota. Sramota je misliti da je to normalnom čovjeku sramota! ...
Mozda ce ovako da bude jasnija poenta, jer je ovo inicijator cele te price:
lazar21 wrote:... Ako oces mogu da ti posaljem biografiju da procitas ko sam ja. ...
Stoji moja apsolutna podrska Steffbat na njenom postu, jer je svima dosta tih sto nemaju NI JEDAN jedini argument osim:
Quote:Ja jesam razbio prozor, ali sam jako ljut sto su mi mama i tata rekli da je to ruzno.
pa se u ovom slucaju, a to nam nije prvi put da ovo gledamo, pozivaju na svoje 'kvalifikacije' koje nikoga na ovoj planeti, a pogotovo na ovom forumu ne interesuju. Samim tim ja ne vidim nikakvu nelogicnost njene reakcije na post iz obdanista, a kao sto sma vec napisala svi takvi koji su obicni da obicniji ne mogu biti imaju potrebu da naglase sebe kao posebne - toga smo se tek nagledali.
Summa summarum:
1. Za mene postoje samo 3 kvalifikacije SVIH nas ovde - jedna je da smo svi clanovi ovog foruma, druga je da smo svi taskeri i treca je da li je neko voljan i spreman da pomogne drugima ili ne. Ostale 'kvalifikacije' za mene ne postoje.
2. Imate moda kakvog imate, ukoliko smatrate da umete bolje, objasnila sam koji je put u jednom od prethodnih postova.
P.S.
Izvinjenje svima, umorilo me je sve ovo jako, odlogovacu se do sutra, nemam danas vise ni volje ni snage za ovo.