lazar21 wrote:jel moze neko da kaze gde se gleda koji su taskovi na pending a koji su plateni. Znam ono history ovde na sajt ali pokazuje samo oni sto su plateni a na F8 samo lista od koji task koliko su uradgeni a neznam gde da vidim jos koji su mi na pending. Hvala
Ovo je forum sajta ClixSense, ne neke druge firme/platforme.
Pogledala sam unazad sve tvoje postove i hvala na savetima i pomoci koje si davala.

Sa druge strane, videla sam post gde od moda ClixSense "trazis" reakciju i pisanje u vezi deaktivacija naloga tako sto ce ona kontaktiktirati CF/F8. To tako ne funkcionise. ClixSense i CF/F8 su dve potpuno razlicite firme.
Da, ja pisem sa mog naloga u ime nekih nasih clanova, ali iskljucivo ako su tehnikalije, bug-ovi, engleski, ... u pitanju. Nemoj to da ocekujes od ostalih modova ovde, to nije nasa obaveza, vec moja odluka.
Isto tako, nikada se nisam mesala u njihovu politiku flag-ovanja i/ili deaktivacija, jer to smatram neumesnim i neukusnim.
Tvoj post ovde se ne odnosi (koliko ja to uspevam da protumacim) na ClixSense, samim tim, odgovor na takav post izostaje.