incomehomejob wrote:
Warninzi za clana mariross:
Quote:"How many times will you show nothing but disrespect towards other members by posting stuff wherever you feel like it? [Rhetorical question.]"
Quote:"Don't open new topics when there are already existing ones available. Also read Forum Rules as well as FAQ before posting."
Dosta mi je vas svih koji LAZETE kako ste ugoreni na forumu od strane moda, a pogotovo tom pasivno-agresinom tehnikom.
Takodje si dobila i nekoliko (koliko se ja secam) javnih opomena da neke stvari ne radis, jer sam te ja, izmadju ostalih drugih clanova projavila!
Pokusaj da me nazoves budalom koja ne zna sta pise ti je sledeci warning koji ces dobiti, a i celokupno tvoje ponasanje i nepostovanje ovog foruma je pred kraj tvoje karijere ovde.
Taj esej koji si imala potrebu da ispises direktno PROTIV mene kao moda ti je poslednji, to ti obecavam.
Takodje mi je dosta vas koji ne umete da pokazete elementarnu pristojnost i vaspitanje, jer je sve ovo mnoglo da se zavrsi sa na pr. - (kao sro to mi SVI ovde radimo) - "izvinjavam se ako je doslo do greske, namerea mi je bila ...."
Mada te ni to ne bi 'opralo'.
Problematican si clan od dana jedan!
warning:
"Spreading LIES about a mod is not tolerated! Additional purpose of it is to disturb the forum."
Samo ti nastavi sa passive-aggressive opcijom, svi samo takve kao ti cekamo, kao ludi smo bez tebe, s bobom jos ludji.
Nemam ni jedno orudje, niti alatku da nekom promenim pelene, Dobila si i eksplicitan primer kako mi ovde funkcionisemo: ""izvinjavam se ako je doslo do greske, namerea mi je bila ...."
DA, tacno si ti eksplicitno pokazala da nas forum niti pomaze dovoljno, a pri tom si nas sve nazvala glupima. Direktnije od toga ne moze, a nisi mogla gori forum da izaberse za tako nesto, jer mi sami upucujumeo na glavni forum kada nismo u mogucnosti da pomognemo.
Sumam summarum - prestani da LAZES! u svom pasivno-agresivnom napadu.
A nisam ni nacela ni temu gde si direktno mene nazvala glupom, na sta cu od sada, naravno reagovati, sto kroz warning-e, sto kroz prijave.
A da cu da trosim vreme na nekoga kao sto si ti, odgovor je decidirano - NE!