martin111, hvala za dodatni komentar na kraju.
Izuzetno volim tvoj specifican (pozitivan) smisao za humor, hvala.

Takodje se slazem da nemamo kontrolu nad kasnjenjem isplata i dodala bih da je trenutno stanje stvari pogorsano u odnosu na ranije, tj. cesce se desava.
Na zalost, iz mog dosadasnjeg iskustva (malog) i iskustva pracenja problema oko kasnjenja ispllata sa CF/F8 na nalozima nasih clanova, sto je vecina mog statistickog uzorka, bar u mom slucaju, zelim da naglasim da ClixSense nema nikakav uvid u gomilu novca koji odjednom dobiju od CF/F8, sta je od svega toga za odredjeni task, po pitanju njihove mogucnosti da razvrstaju tu gomliu novca odjednom po svakom tasku posebno..
Samim tim, kako oni dobilu tu gomilu, tako i upisu na Balance i u Task listu u vidu broja uradjenih Taskova na nasim nalozima.
To moze da 'kosta' dnevne liste (sto smatram da nije strasno jer je u pitanju samo 10 taskova), ali moze i da kosta po ovome sto je
Steffbat napisala u vezi ranga na Top 10.
rima45, po mom dosadasnjem iskustvu, iz oba i iz mog licnog iskustva i iz opservacije tudjih naloga, moj odgovor bi bio "da", desava se da postoje nekada veca kasnjenja.
dodatak:
Sto se tice
mariross i
Idjosko postova.
1. Oboje ste uradili identicnu stvar - postovali ste i kod nas na forumu i na glavnom forumu u vezi identicnog problema.
2. Ne znaci da sam u pravu, ali ili ne verujete njima ili ne verujete nama. Rezulatat je vrlo precizan - spamujete bespotrebno jedan od pomenuta dva foruma.
3. Oboje ste dobili precizne odgovore od clana koji je tu jako dugo, i koji po mom misljenju ne pise nista za sta nije siguran i dodatno uvek naglasi da mozda nije u pravu za neke stvari koje napise. Nikada nisam razmenila ni jedan post sa tim clanom iz Britanije, medjutim njegova doslednost i preciznost mi je izuzetni 'upala u oci'.
4. Ni jedno od vas dvoje nije prenelo nama ovde odgovore koje ste dobili, kao pomoc nasim clanovima ovde.
5.
mariross, na ovom nasem forumu si izarzila zabrinutost oko, tvo citat: "(and 1 other job)". Da si ista procitala i u pravilinicima i u FAQ, ne bi spamovala nas forum. U ovom slucaju je u pitanju FAQ, do koga se dolazi:
"More" na samom vrhu strane -> padajuci meni, odaberes: "Help" -> padajuci meni i onda odaberes FAQ, KOJI GLASI;
Quote:Why are only half the tasks I did being counted?
This problem is related to some of tasks paying only half cent and in order to get paid for those tasks you need to complete them at least twice -- only one transaction will show on your ClixSense tasks history.
They show $0.01 on their tasks listing because they are not able to show 3 decimals ($0.005). This is something we have requested them to fix but it doesn't appear it will be fixed anytime soon.
Also sometimes they pay for more than one task at once as you can see on your tasks history, sometimes you see "(and 1 other job)".
The numbers shown on your ClixSense account are not always matching your Figure Eight dashboard for these 2 reasons.
6.
Idjosko, imas eksplicitno pokazanu tendenciju da se u vecini slucajeva pojavljujes na ovom nasem forumu iskjucivo SAMO kada ti nesto treba, nema te nigde u vecini ostalih slucajeva.
Dobio si ekspilicitan, jasan i precizan odgovor od clana iz Britanije koga sam vec pomenula, koji ne samo da si ODBIO da podelis sa nama ovde kako bi kolegama olaksao neke nedoumice. Da ne pominjem da si se slozio sa njegovim objasnjenjem, a precutao si ga svima nama i onama ovde ostavio (posle prepiske sa njim) nedvosmisleni post o nepostojecoj greski kao tvoj validan post. Sve to ide u prilog dosadasnjem ponasanju da te zanima samo tebi da se pomogne/objasni sta god da treba u trenutku kada ti domislis da je pravi i najprakticniji momemanat za tebe.
Takodje stoji deo iz prethodnog pasusa o
mariross - cemu pisanje na dva foruma, gde je nas forum poznat po tome da ce da se 'polomi' da svima pomogne.
Cak je poznat i po tome da trazimo odgovore i po glavnom forumu ne bismo li pomogli jedni drugima.
Ja ne preskacem pomaganje clanovima, onako kako najbolje umem, tako sa svaki komentar, makar i sliscan po suprotnosti tome cu da prijavim odmah.
Karijera svih koji koriste moda za istresanje licnih frusrecija i kao "vrecu za udaranje" iz prethodno pomenitih razloga u ovoj recenici, je zavrsena zauvek!
edit:
link gde su dobijeni odgovori koji nisu prosldjeni nama su ovde, oba clana su u tom Topiku:
ClixSense Forum