incomehomejob wrote:N123M wrote:Novi problem od malopre...hocu da se izlogujem sa F8, da zavrsim za danas, i odjednom se kursor ne pretvara u rucicu kada predjem preko svog imena u desnom cosku, da bih izabrala opciju Log out...Sta da radim?
Rucica je normalna i na Blog i na Help, ali kad dodje do imena postaje kursor.
Refreshovala par puta i nista. Ima li ko ideju?
Bilo je ranije problema oko logovanja (ovo nije vezano za ovaj 'issue').
Tada je pomoglo brisanje svega iz browser-a.
Ja sam napisala tom prilikom da ja cistim sve iz kompa svako vece ili na pocetku dana, pre logovanja i tada je to pomoglo. Mozda i ovde pomogne da vam se pojavi ta opcija.
P.S.
Cekam da dodjemo do finalnog resenja, pa da nam ubacim u Nove informacije post koji jie koki1983 postovao, plus probleme, resenja, objasnjenja i komentare.
Hvala, ali nije to...brisem i ja svako vece, nego je to ono sto je Koki napomenuo...i meni se pojavljuje (pa nestane) :
Password Policy Update
Please note that starting today, Figure Eight will require a password change for all contributors in order to increase platform security.
Ali vazno je da sam jutros normalno usla na F8 (jer se nisam ni izlogovala, pa se samo otvorilo), ali i dalje nema opcije da se izloguje, Hvala Mandi29 !!! ne bih mogla da spavam