1282110 Your work on Job 1282110 has been flagged by the Task Author. Please check your Job History for more details.
U pitanju je zadatak "Very Quick Demographic Survey - Less Than 30 Seconds Required (Future Work Available After Completion) - Increased Pay."
Pisaću im, ako budem imao živaca, jer sam već pre nekog vremena praktično digao ruke od ovoga, pošto je stvarno postalo neisplativo, a pritom moram da pišem svako malo za nefer korekcije koje se za većinu zadataka nikad ne isprave. Prosto nema profesionalnog odnosa prema ljudima koji im donose pare.
Ovo je bilo ok, dok sam sa suprugom bio kući zbog ćerke, ali sad kad je više nema, skoro bilo kakav regularan posao je bolji od ovoga.
Isto i meni..isti task isti ban...ja i ne znam sta da im pisem...
Posts | 7,047 |
Member Since | 24 Jan 2015 |
Last Visit | 21 Oct 2020 |
Likes Given | 32,720 |
Likes Received | 12,536/5,065 |
Posts | 3,410 |
Member Since | 8 Feb 2015 |
Last Visit | 12 Nov 2023 |
Likes Given | 1,680 |
Likes Received | 8,646/2,676 |
Posts | 7,047 |
Likes Given | 32,720 |
Posts | 7,047 |
Likes Given | 32,720 |
Posts | 7,047 |
Likes Given | 32,720 |
incomehomejob wrote:Proveri prvo u browser-u da li si oznacio da hoces da blokiras sve cookies. Ako jesi, ova njihova preporuka sto vidim na ss je zaobilazak toga.
Proveri i da nisi oznacio da neces 3rd party cookies, ja sam to jednom kliknula i pravilo mi je problem kod taskova, i oni su mi predlozili nekoliko stvari, jedna od njih je bila da moze da bude 3rd party cookies disabled i to je bio slucaj.
Javni da li si resio.
I ako neko ima jos koju ideju, svaka je dobrodosla.
Posts | 7,047 |
Likes Given | 32,720 |
Steffbat wrote:nenadvisnjic wrote:Steffbat wrote:Dobar dan,imam jedan problem odjednom,task 1278822 Look For A Person With A Specific Title, On A Company's Leadershi...,uradjeno 79,kada hocu ponovo da udjem izadje mi poruka work error...jel mozda zna neko o cemu se radi? hvala
Isto se meni desavalo sa proslim ID, tek pred kraj nego sto ce se skinuti sa liste, vratio se u normalu.
mhm...steta,lagan task i ima ga dostahvala na odgovoru[/qu
Samo da javnem da je task konacno proradio
Steffbat wrote:Steffbat wrote:nenadvisnjic wrote:Steffbat wrote:Dobar dan,imam jedan problem odjednom,task 1278822 Look For A Person With A Specific Title, On A Company's Leadershi...,uradjeno 79,kada hocu ponovo da udjem izadje mi poruka work error...jel mozda zna neko o cemu se radi? hvala
Isto se meni desavalo sa proslim ID, tek pred kraj nego sto ce se skinuti sa liste, vratio se u normalu.
Posts | 1,494 |
Member Since | 31 Jul 2016 |
Last Visit | 12 Mar 2021 |
Likes Given | 3,013 |
Likes Received | 3,751/1,403 |
dulenator wrote:Da li se i vama dešava da vas F8 izloguje u neko totalno nasumično vreme iako aktivno radite? Mene ovo izuzetno nervira, jer odradim zadatak i da pošaljem, kad odjednom traži da se ulogujem. Ulogujem se i onda radi, ko ludak, zadatak ispočetka.
Još jedna stvar je što linkove koji se vrte, posle logovanja prebaci na "dashboard" i nemam više link, jer kad idem na back, vraća me na urađen zadatak!
Treba da pišem ticket, ali nikako da stignem, pa reko' bar da proverim ima li još neko ovakve probleme.![]()
Otkako su promenili ime, sve je otišlo dođavola.
koki1983 wrote:Steffbat wrote:Steffbat wrote:nenadvisnjic wrote:Steffbat wrote:Dobar dan,imam jedan problem odjednom,task 1278822 Look For A Person With A Specific Title, On A Company's Leadershi...,uradjeno 79,kada hocu ponovo da udjem izadje mi poruka work error...jel mozda zna neko o cemu se radi? hvala
Hahahaha...tebi proradio napokon,dok ja u isto vrijeme pisao na drugoj temi-Trenutno dostupni taskovi na listi,da mi se baš to desilo na 378-om tasku.
...-jesi li slala tiket F8,ili se,sam od sebe,posao popravio i krenuo te normalno puštati da radiš![]()
l.p.
Posts | 1,288 |
Member Since | 20 Aug 2012 |
Last Visit | 26 Nov 2023 |
Likes Given | 1,117 |
Likes Received | 3,873/1,240 |
ruma45 wrote:To je ova stvar sa promenom lozinke...
Probaj sledeće (meni je uspelo):
odjavi se se sa CS pa se ponovo uloguj
klikni na bilo koji zadatak da dobiješ logovanje na F8
imaš forgot password pa klikni na to, unesi e-mail da ti pošalju link za resetovanje lozinke
klikni na link pa unesi novu lozinku sa kombinacijom velikih i malih slova, brojeva i specijalnih karaktera (minimum 12 znakova)
i trebalo bi da onda radi, tj. da možeš normalno da se izloguješ
probaj pa javi da li funkcioniše