Bizmark959 wrote:
E ovako. Deaktiviran sam pre mesec dana, na mail radi ovog problema nisam dobio nikakv odgovor do pre ned dana. Odgovor je bio da sam ili pogreso radio na poslovima ili prekrsio neko drugo pravilo. Znaci konkretnog razloga nema vec je odgovor bio ili ili. Odgovorio sam veoma kulturno na mail, gde sam ih zamolimo da mi obrazloze deaktivaciju, nista nisam napinjao, lepo sam zamolio, i takodje sam zamolio da me isplate jer u trenutku deaktivacije imao sam para na accounut. Odgovora nije bilo nedelju dana, danas dobijam odgovor kako kontributor nije duzan da obrazlaze gasenje mog naloga, i da sam trajno ugasen, naravno novac ne pominju. Uzvratio sam mail, da im se zahvaljujem na saradnji i naravno opet postavljam pitaje za moj novac. I zamislite odgovor dobijam posle 10 minuta, naravno kada je novac u pitanju, a odgovor glasi da necu dobiti svoj novac jer nisu duzni da me isplate na osnovu pravila 13. A pravilo 13 glasi da ne isplacuju novac ukoliko je zloupotreba u pitanju.
Mogu samo na sve ovo da kazem da je ovo kradja najgora moguca. Nije u pitanju novac, ali je moj i nemam nikakvog razloga da ga poklonim nekom tamo levom narocito jer sam stvarno radio sve kako treba, bez brzog submita, tacnop, i korektno, sve govori moj accuracy koji je bio 95%! Zloupotrebe nije bilo i ovo je bezobrazluk najgori moguci!
Sada mi je sa jedne strane drago jer nisam deo tima, jer ovo sto oni rade nema ni kod nas. Ionako od kako su oni preuzeli platformu,posla nema, nekorektnost sve veca, smanjena cena svih zadataka, ljudi koji su na dnevnoj listi bili prvi sa 1000 taskova dnevno, sada su prvi ali sa 200. Ovo je stvarno sramota!
Jedino mi je krivo jer sam stv bio posten i korektan ali se na kraju to nije isplatilo!
Icicu do kraja, i vraticu svoj novac, jer je to moj novac koji je posteno zaradjen i a koji su oni ukrali!!!
Zao mi je sto ti nije reaktiviran nalog.
Nemoj pogresno da me shvatis, savet je dobronameran, ali mislim da ti je pristup pogresan.
Svadjanjem sa njima nista neces postici. Mislim da je bolje da sacekas malo i da ih posle izvesnog vremena zamolis da ti reaktiviraju nalog.
Argumenti ti nisu validni, oni nemaju nikakvu obavezu da objasnjavaju gasenje naloga, a vidi se i na forumu i nasem i glavnom da to nikada ne rade, to nije trebalo da ocekujes, zato nemoj to da te brine ni da shvatas licno.
Pravilo 13 je njihovo pravilo na koje smo svi pristali registracijom. Ukoliko oni smatraju da je bilo zloupotrebe, onda nisu duzni da ti isplate novac.
Niko od nas ne zna sta smo pogresno uradili u kom tasku. Svako do nas radi najbolje sto ume, sto ne znaci da radimo kako treba i da smo dobro razumeli konkretne Instrukcije.
Ako uzmes ovo u obzir da mozda jeste bilo nesto pogresno uradjeno, onda probaj da se stavis u njihovu poziciju i da procitas tiket u kom contributor (ti) tvrdi da nije nista pogresio, a oni na pr. vide da jesi. Tu je vec u stratu 'clash' i to ne u tvoju korist.
Procitaj ovaj post sta ne treba pisati kada se pise support-u i mislim da ces videti sta smatram pod tim sto sam ti napisala da ti je pristup pogresan:
ClixSense Forum
Razumem da si razocaran i da si ljut.
Medjutim zvati ih lopovima jer primenjuju pravila koja si ti potpisao registracijom, je kleveta. Razmisli samo u kontekstu da mozda postoji nesto sto si pogresno radio.
Ovaj deo je u vezi toga sto si napisao da ces 'ici do kraja'. Pretpostavljam da ovde mislis na advokata. U tom slucaju ramisli o troskovima istog koje ces ti platiti i o ovom da si mozda neke od Instrukcija razumeo drugacije od onoga kako je to TA napisao.
Opet kazem, ja sam pre za to da probas da zamolis da ti vrate nalog, a ne za ovaj tvoj pristup.