salatica wrote:Veliki pozdrav svima zelim!!!!!!! Imam mali problem pa je svaki savet i iskustvo dobrodoslo.Od kada su mi deaktivirali nalog na figureeightu i pustili me da ponovo radim taskove jedno vece sam samo video i taskove za lvl 3. Bio sam 86.5 posto i lvl. 3 .Sutradan su mi skinuli lvl.3 a procenat mi je i dalje 86.5 evo i sada a vidim samo taskove za lvl. 1 i lvl2. Nisam se javljao na forumu do sada i nisam im slao tiket ,nadao sam se da ce mi vratiti lvl. 3 .Jel treba da im saljem pitanje,da pitam o cemu se radi ili da cekam jos? Sve ovo traje jos malo pa mesec dana....
...-moj savet-pitaj support,oni će da ti kažu da li je problem do njih ili da potvrde da si previše puta bio ''Expelled'' / ''Your accuracy is too low..'',sa više različitih ID-a/poslova pa ti je platforma sama uzela značku,iako ti je procenat iznad 85 posto...meni bio u početku,znaju stariji članovi ovde,procenat skoro 81 posto,a bio bez ijedne značke,upravo radi tog ''Too many times expelled''-takvo je barem moje iskustvo-upitaj svakako support F8 pa ćeš znati zasigurno što je problem u tvome slučaju.
l.p.