Нисмо успели да пронађемо IP адресу сервера хоста communitysupport.figure-eight.
DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN
Znam da sam dosadio i Bogu i narodu sa mojim zalopojkama u vezi sa ovim al stvarno vise neznam sta da radim pa moram nekom da se izjadam
Neznam dal da im ponovo (a mislim da nije oreporucljivo ) napisem tiket i ponovo objasnim ovo ( ali da pazim da nespominjem verifikaviju,mada,ponavljam,ako sam je spomenuo ,pitao sam dal je to ootrebno da bi radio zadatke i nista vise ) i naravno ,prvo da se ponizno izvinem zbog toga ("savijen do zemlje " od izvinjavanja) i na kraju da im se ,jedno milion puta zahvalim ns velikodusnosti i razumevanju itd...
Zao mi je sto jos uvek nije proradilo da moze da radis taskove.
Nemoj da pises novi tiket, ne vole duple tikete, a ovo tvoje su protumacili kao dupli i, kao sto ti kazes, izgleda zatvorili pogresan.
Ja bih uiradila re-open ovog koji pominjes da je ostao otvoren.
Da li hoces da ti ja sastavim predlog sta da napisemo?
Posts | 7,047 |
Member Since | 24 Jan 2015 |
Last Visit | 21 Oct 2020 |
Likes Given | 32,720 |
Likes Received | 12,536/5,065 |
UchihaMadara97 wrote:Cao svima, ovo mi je prvi post, iako pratim ovaj forum vec dugo. Imam problem, dobio sam major flag na "question and answering" i ne mogu nikako da posaljem dispute. Idem na click here to dispute, napisem sve lepo, send ticket i nista. Opet mi stoji na job history "click here to dispute", u my tickets nema nista(mada tamo pise da je last update bio 3 aprila, wtf
), a i ne stize mi automatsak poruka na mail kada im se posalje ticket. Nisam imamo iskustva sa flagovima od kada je F8, a slao sam im neke tickete za druge stvari i sve je bilo ok. Ako neko moze neka pomogne
incomehomejob wrote:Prvo dobrodosao.
Zao mi je za flag.
Malo im je ceo sistem 'pobrljavio' u poslednje vreme i to po vise stavki.
Sto se tice flag-ova, do sada smo primetili da se ponovo javljalo ono staro (imali su to ranije) da skinu flag, a da on ostane na nalogu. Takodje im se javio i problem koji smo prvi put vidjali, a to je da se posle klika na Dispute flag-a dugme ponovo pojavi/aktivira i ponovo je, sto kazu, 'clickable', da moze opet da se posalje jos jedan dispute, a ranije je uvek osmah prelazilo u neaktivno i pisalo je Disputed.
Ovo tvoje je nesto skroz novo.
Bar je meni novo, n isam videla da se neko zalio na to. Ja bih poslala obican tiket na tvom mestu i naglasila tamo da se izvinjavas sto ne saljes redovnim putem, preko Dispute dugmeta, uz objasnjenje zasto - isto ovakvo kao nama ovde, da si pokusavao nekoliko puta i da tiket ne moze da se kreira. Takodje im naglasi da si posle svakog pokusaja proveravao u svom F8 tiket inbox-u i da nema ni jednog, da znaju i to, jer ne vole da se salje vise tiketa za istu stvar.
Ako hoces da ja sastavim predlog i da posaljem, javni.
(Ima da se odabere u padajucem meniju pod 'Issue type' to sto tebi treba.)
Berikai wrote:Nemoj više puta pisati dispute.
Budi logiran pa provjeri na ovom linku da li ti je dispute prošao communitysupport.figure-eight.com/customer/portal/private/cases
Ne radi još dashboard dobro.
Posts | 7,047 |
Likes Given | 32,720 |
Posts | 1,910 |
Member Since | 18 Jan 2015 |
Last Visit | 26 Feb 2021 |
Likes Given | 972 |
Likes Received | 3,862/1,588 |
Berikai wrote:Link kojim se u tikete ulazi preko "help" još ne radi no može se ući preko linka koji sam postao pa provjeriti da li je dispute prošao bez obzira na to što stoji u dashboardu.
Posts | 7,047 |
Likes Given | 32,720 |
Posts | 7,047 |
Likes Given | 32,720 |
Posts | 7,047 |
Likes Given | 32,720 |
Duka93 wrote:Pridruzujem se grupi deaktiviranih
Posts | 7,047 |
Likes Given | 32,720 |
Mprof wrote:Potrebna pomoć i bilo kakva ideja da pokušam.
Radi se o 1265929 Find The Answer To The Question.
Odradim sve i nakon submit mi se iznad polja za kratak odgovor pojavi crveni oblačić sa upozorenjem "Please select a specific portion of the snippet (not more than 10 words) containing the answer to the question. Do not select the entire paragraph as answer. And it should contain at least 3 characters". A u tom polju mi već stoji odgovor kojeg sam markirala u polju iznad. Gdje god da kliknem to ne nestaje. Pokušala sam sa različitim redoslijedom unosa link-odgovor. Ništa ne pali.
Konsultovala sam se sa spee88 i nismo pronašle rješenje.
Hvala vam svima ko se nečeg sjeti.
Mprof wrote:Potrebna pomoć i bilo kakva ideja da pokušam.
Radi se o 1265929 Find The Answer To The Question.
Odradim sve i nakon submit mi se iznad polja za kratak odgovor pojavi crveni oblačić sa upozorenjem "Please select a specific portion of the snippet (not more than 10 words) containing the answer to the question. Do not select the entire paragraph as answer. And it should contain at least 3 characters". A u tom polju mi već stoji odgovor kojeg sam markirala u polju iznad. Gdje god da kliknem to ne nestaje. Pokušala sam sa različitim redoslijedom unosa link-odgovor. Ništa ne pali.
Konsultovala sam se sa spee88 i nismo pronašle rješenje.
Hvala vam svima ko se nečeg sjeti.
Posts | 7,047 |
Likes Given | 32,720 |