jeckamil wrote:
883550 Look At Advertisements And Judge Them.
Imala sam problem sa ovim zadatakom. Uradila 6, acc 100% i kad mi se otvorio 7 trebalo je da ukucam brend verizon fios quantum i onda mi se skroz zablokirao laptop.Nista nije radilo mis,ni ekran .Slogirao se. Izvadila bateriju i ponovo ukljucila i opet isto na tom zadatku na istom mestu opet sve isto.Sto god da sam pritiskala nista. Sve sam restartovala a i juce cistila komp .Imam sve programe za ciscenje kompa i to redovno radim jer se ovde od ovih reklama svasta pokupi,.Da li neko ima ideju sta bi moglo biti.
Sad laptop radi ok.
Reload tabova je ponekad opterecenje za RAM, CPU i ostale komponente. Kamoli kad masa ljudi vrte po nekoliko desetaka tabova (rizik do bola). Procesor se trudi procitati sve sto mu dolazi na put i vrsi enornemne kalkulacije. Sto se tice RAM-a on lista neoliko stotina-tisuca gifova/png/jpg u istom trenutku. Buffer radi kao nenormalan.
To ovisi ujednako o jacini internet veze, ali i snazi kompjuterskih komponenti.
Nego da ne duljim evo par linkova
jeckamil koji ce ti u detalje objasniti ovo sto ja pisem.
Why does ChromeOS often refresh the tab when I switch to it? Can it be disabled?
Master Your Browser's Tabs with These Tricks and Extensions
Nadam se da ce ti ovo dati makar mali uvidjaj u kolicinu podata koje cirkuliraju kad dodje do toga da se tab ili vise njih reloada.
P.S. U drugom linku iznad imas neke linkove za skripte / Freeware programe koji ce ti olaksati tab reloading,ili ti ga barem pribliziti da znas ubuduce sto tocno radis ili trazis.
Uzivajte u citanju svi vi koje zanima malo vise.
Odoh dalje rijesavati zadatke i veliki pozdrav svima!