edit:
Sad mi ovako "javlja"
Server Error
CrowdFlower's servers are currently experiencing extreme load and can't serve up the page you requested.
Please try again in a few minutes by hitting the browser's Reload button.
Kalimero_N wrote:Imam problem, ne mogu da udjem u zadatke, imam ih na listi, ali mi ne dozvoljava da ih otvorim. Samo mi otvori:
Sign In
Connected as
........
Sign out of Facebook
Sign In with Facebook
i dalje nece.
Da li je neko imao slican problem?
Sta da radim?
edit: reseno prijavom preko e-maila i resetom lozinke.
Hvala smota9!
smota9 wrote:Opet mi pravi problem sa logovanjem pošto sam očistio keš.
Tako da i oni koji sa kojima sam komunicirao na private verovatno mogu da računaju na istu situaciju... najverovatnije.
I mene sad interesuje gde to da resetujem pass a da ne zabrljam nešto
steka763 wrote:na koj e-mail treba da prijavim ??? i kod mene isti problem
Posts | 7,047 |
Member Since | 24 Jan 2015 |
Last Visit | 21 Oct 2020 |
Likes Given | 32,720 |
Likes Received | 12,536/5,065 |
Idjosko wrote:Pozdrav forumasi,
nakon par dana mucenja i bezuspesnog samoresavanja problema koji mi se iznenadno desio, resio sam da podignem belu zastavicu i priupitam nekog kompetentijeg od mene za njegovo resenje. Prilikom rada na CF taskovima desava mi se da nakon pritiska na dugme SUBMIT moram da cekam i do 1min da se task "izvrti", a tada mi iskoci ova poruka - 502 Bad Gateway
Mod edit. Nakon toga kada uradim refresh na takvoj stranici zadatak mi prihvati i nastavim dalje sa radom, a onda prilikom sledeceg submita mi se opet pojavi.
Sve sto mi je padalo napamet sam pokusao ne bih li resio ovaj problem - brisanje cookies and caches, zatim gasenja svih ekstenzija u Chromu, prelazak na drugi browser, resetovanje rutera i sve to bezuspesno. Da li bi se iko susretao sa ovakvom vrstom problema i ukoliko neko zna da napise koje je resenje za njega? Hvala Vam svima unapred na odgovorima!
buchevski wrote:Idjosko wrote:Pozdrav forumasi,
nakon par dana mucenja i bezuspesnog samoresavanja problema koji mi se iznenadno desio, resio sam da podignem belu zastavicu i priupitam nekog kompetentijeg od mene za njegovo resenje. Prilikom rada na CF taskovima desava mi se da nakon pritiska na dugme SUBMIT moram da cekam i do 1min da se task "izvrti", a tada mi iskoci ova poruka - 502 Bad Gateway
Mod edit. Nakon toga kada uradim refresh na takvoj stranici zadatak mi prihvati i nastavim dalje sa radom, a onda prilikom sledeceg submita mi se opet pojavi.
Sve sto mi je padalo napamet sam pokusao ne bih li resio ovaj problem - brisanje cookies and caches, zatim gasenja svih ekstenzija u Chromu, prelazak na drugi browser, resetovanje rutera i sve to bezuspesno. Da li bi se iko susretao sa ovakvom vrstom problema i ukoliko neko zna da napise koje je resenje za njega? Hvala Vam svima unapred na odgovorima!
hajde probaj sa promenom tvog DNS IP sa Google Public DNS IP adresama
8.8.8.8
8.8.4.4
Idjosko wrote:Hvala svima na savetima, ali problem i dalje ostaje.
@buchevski - Promenuo sam DNS adresu i ista stvar se desava.
@Spee88 - Real time protection je aktiviran (koristim NOD32) i nikada nisam imao problema oko ovog antivirusnog programa.
@smota9 - Na svim zadacima se pojavljuje pocevsi od petka. Mislim da vikendom nije tolika guzva ali eto, nije ni to u pitanju posto sam imao problema.
Definitivno je neki problem u slanju podataka sa mog kompa mada na ostalim sajtovima i prilikom bilo kakvog uploada nemam problema. Ostaje mi da jos malo lupam glavom sta bi moglo biti,a onda ili ponovna instalacija Windowsa ili pisanje tiketa CF. Ne verujem da ima neke veze sa mojim internet provajderom jer bi sigurno i jos neki koji koriste MTS imali isti problem.