Garagos wrote:
Eh ovo kada bi ja znao da nadjem, ja na kompu znam uci na Chrome i po koji zadatak na CS raditi, ostalo dosta slabo.. 
Dodatak: Na Chromu kada udjem na neku pesmu na yt, on otvori jos nesto pored toga jos neki link, skroz nesto bez veze, ne znam stvarno sta se desava, to pre nikad nije bilo...
Ja mislim da imas upecano neki malware na chrome.
Preporucio bih ti sledece :
Odradi backup ( export to html ) na bookmarks ( booksmarks / booksmarks manager / export to html file )
Proveri sve zacuvanje login podatke ( settings / show advanced settings / save passwords )
zatim idi opet na settings / people dodaj novog korisnika na chrome ( add person ) e.g. person2 garagos2
Kad dodas novi korisnik chrome ce otvoriti novi prozorac, idi u settings / people i obrisi prvi korisnik ( onaj problematicni )
Zatim se logiraj na chrome pa ce ti chrome sam iznova postaviti tvoje addone, bookmarks i saved passwords. AKo ti nije podesena sync onda manuelno importiraj preko booksmarks managera svoje bookmarks i postavi addons ( auto refresher i sta sve drugo koristis )
Pozd!
-----------
sad kad imamo i chat, moze ako nije zabranjeno na chat, primer da potrazis pomoc preko TW ( teamviewer ) primer da ti prijatelj direktno sredi problem na PC.
------