Hvala
pupijevi za komentar.
Ja sam svasta imala od problema, i na zalost, kako ja to vidim, moze da bude sve od ovga sto je ispisano ovde. Cak i kombinacija nekoliko.
Moj operater ima fenomenalnu podrsku i momci 'znaju znanje' i desavalo se nekada da i oni kazu da 'nemaju vise ni ideju sta moze da bude'.
Puno puta bude do nekih net gluposti, a cesto do DNS-a i sertifkata. Jedan krene da 'brlja' i da menja nesto (i ja sam sklona da uvek prvo 'nabedim' chrome za to) i onda svima ostalima napravi problem i haos; i provajderima i nama i sajtovima, kao sto se desi nekada i sa RF.
Po mom iskustvu, ako vidis nesto u 'Processes' da ti deluje da ga nisi vidjao do sada, izgooglaj ga i proveri, ali u vecini slucajeva, to sto je tu bi trebalo da (kada uradis 'Search' u svom kompu za taj (uglavnom) .exe file), bude u Windows folderu (vecina njih). Najcesce u System 32 folderu. Ako je negde druge od objasnjenja gde treba da se nalazi, to je ili virus ili malware, sa identicnim nazivom.
Zato sam predlozila prvo da izgooglas da vidis gde taj koji ti je sumnjiv treba da se nalazi i proveri mu velicinu, i to moze da se nadje na netu, koliko prostora treba da zauzme (ovo varira za razlicite Windows sisteme, pa trazi za tvoj W10). I velicina file-a je indikator da to nije 'original', koji treba da bude tu.
Nisam ti bas od neke konkretne pomoci, ali pisem sve sto sam ja imala do sada, pa mozda pomogne.