Please wait...
HomeForumInternationalEx-YugoslaviaPredlozi za teme na forumu
Topic Rating:

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Predlozi za teme na forumu

Locked

#101 by incomehomejob » Sun Dec 24, 2017 08:07

Evo ruma45, od mene podrska za tvoj post, da probamo malo ovu temu da dignemo na vrh mozda se kolege aktiviraju. ;)

ruma45 wrote: Ja pre mesec dana dao predlog nova tema ali nešto bio slab odziv...
Do sada smo mogli već da odradidmo barem 50-60 zadataka koji se manje više konstantno pojavljuju ili su na listi nekoliko dana a samim tim bi i ova i još neke teme bile rasterećene...

Sto se mene tice, jesam skroz za, ali nisam u jednom slucaju, a to je da nekoliko clanova 'rinta' i odradi sve, a vecina da ne 'mrdne ni prstom'.
Vise glava - vise ideja :), pa samim tim sto nas se vise skupi da pomognemo jedni drugima, to cemo vise olaksati zaradu jedni drugima.
incomehomejob
Posts7,047
Member Since24 Jan 2015
Last Visit21 Oct 2020
Likes Given32,720
Likes Received12,536/5,065

#102 by ruma45 » Sun Dec 24, 2017 08:16

Apsolutno podržavam što si napisala.
Svako od nas ima neki zadatak koji mu leži (osim Spee88, ona "razbija" svaki zadatak :D )
Pa bbi bilo dobro da se svi uključe.
Jedino što me brine je ako se više ljudi odluči da piše o istom zadatku, onda će tema biti nepregledna jer može da se nađe isti zadatak na više tema. Ako ne postoji mogućnost da se poruke spoje ili stvaje jedna posle druge, eto nam konfuzije u temu
ruma45
Posts1,288
Member Since20 Aug 2012
Last Visit26 Feb 2023
Likes Given1,117
Likes Received3,873/1,240

#103 by incomehomejob » Sun Dec 24, 2017 08:30

Hvala. :)

Ima taskova koji su komplikovaniji, pa ima nekoliko 'sistema'. Desavalo se da se daju objasnjenja koja su donekle razlicita, ali oba 'rade'. :D

Imam par predloga za tebe, ako si za. :)
Da otvorimo (tacnije ti :)) privremenu temu sa nazivom 'Lista/Spisak taskova za koje zelite objasnjenje' ili slican naziv da svima bude jasno sta je.
U toj temi bih da pravimo samo radnu verziju, tacnije tu da skupljamo nazive taskova i taman da vidimo ko ce sve da se aktivira. Ne bih da tu objasnjavamo, vec samo da se pravi lista sta ce biti u stalnoj temi gde ce biti i objasnjenja i onda cemo lakse tu stalnu temu napraviti preglednijom.
Imacemo tako listu sta nas ceka od posla, a opet sto se vise ljudi ukljuci imacemo i vise ideja sta sve objasniti.
Sa druge strane, taman ces i da vezbas da vodis prvo ovu temu. :D

Kako ti ovo zvuci?

P.S.
Dodatno, za neke taskove je bilo vec objasnjenja po forumu, to cu ja da iskopam unazad pa mozemo copy/paste.
incomehomejob
Posts7,047
Member Since24 Jan 2015
Last Visit21 Oct 2020
Likes Given32,720

#104 by ruma45 » Sun Dec 24, 2017 08:49

Sve mi OK zvuči osim ovog da ja vodim temu :) tj. treba nešto posebno da se radi osim otvaranja nove teme?
Prvo lista želja, onda krećemo u akciju.
Što se mene tiče, mogu da doprinesem sa objašnjenjem za duplikate (ako uopšte treba, ali obzirom da imam svaki put ili 100 ili 99% nije mi problem), onda ono sa kuhinjama i kupatilom; bill of lading number i sl. Ima ih još ali sad ne mogu da se setim. Čekam listu želja.
ruma45
Posts1,288
Member Since20 Aug 2012
Last Visit26 Feb 2023
Likes Given1,117

#105 by incomehomejob » Sun Dec 24, 2017 09:11

Tvoja je ideja, tvoj predlog i tvoje angazovanje ce da 'stvori' temu, tako da mislim da je vise nego dovoljan razlog da budes 'sef na temu'. :D

Realno nista posebno, ja cu da nam eliminisem spamere i slicne kao i u ostalim temama, ti napravi uvodni post cemu sluzi tema.
Ono sto ja uglavnom uradim u svakoj temi, otvorim odmah ispod prvog jos jedan prazan post i napisem rezervisan post. Zgodno je za dodati nesto ako zatreba, a lako moze da se obrise. Brisanje nije problem, ali ne postoji opcija za ubacivanje postova naknadno, pa taj dobro dodje. :)
Mozes u prvom ili tom drugom da dodajes/editujes kao spisak sta sve ima u temi.
Mogu i ja da dodam odmah ispod tvog rezervisanog i jedan moj takav za na pr. copy/paste objasnjenja koja 'iskopam' unazad na forumu od ranije.

Ovo je samo predlog sa moje strane i radna verzija dogovaranja za glavnu temu. :)

Evo probaj odmah sa ovom privremenom, kako si je super nazvao 'lista zelja'. :D
incomehomejob
Posts7,047
Member Since24 Jan 2015
Last Visit21 Oct 2020
Likes Given32,720

#106 by RichKoko » Tue Dec 26, 2017 03:37

ruma45 wrote: Sve mi OK zvuči osim ovog da ja vodim temu :) tj. treba nešto posebno da se radi osim otvaranja nove teme?
Prvo lista želja, onda krećemo u akciju.
Što se mene tiče, mogu da doprinesem sa objašnjenjem za duplikate (ako uopšte treba, ali obzirom da imam svaki put ili 100 ili 99% nije mi problem), onda ono sa kuhinjama i kupatilom; bill of lading number i sl. Ima ih još ali sad ne mogu da se setim. Čekam listu želja.

jao kolega Ruma45...ovo oko kupatila i kuhinja-Dallas homes ili kako se več danas naziva taj posao...-uvek sve točno odgovorim,osim onog dela zadnjeg-ima li tuš,i dali je odvojen...to nikako da prokljujem više...što i kako gledati,tu me uvek ruše pa ni ne idem dalje od kviza plus par taskova još(do ganice s expelled-om,blizu 70%).
eto moje želje-objasni što i kako ti to gledaš,vidiš i radiš,molim te...-nije hitno pošto imam admin flag,ali jednog lepog dana ako i kada ga uklone,volio bih taj posao razvaliti barem jednom. ;-)
tnx. i l.p. svima. :-)
RichKoko
Posts1,494
Member Since31 Jul 2016
Last Visit12 Mar 2021
Likes Given3,013
Likes Received3,751/1,403

#107 by ruma45 » Tue Dec 26, 2017 04:10

Biće koliko danas, već sam odradio instrukcije, pa se javi(te) ako nešto ne bude jasno.
ruma45
Posts1,288
Member Since20 Aug 2012
Last Visit26 Feb 2023
Likes Given1,117
Return to 'Ex-Yugoslavia' Forum     Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Mar 26, 2023 21:22:40 PST