Nije me bilo na ovom clisensu, ima skoro godinu i po. Ulazio bih ja svakih mjesec-dva cisto da se ne desi da izgubim ove pare, ali bio sam odustao od ovoga.
Sad vidim imam neki novih referala (nemam pojma gdje nadjose moj link), pa usao da vidim kakvo je stanje.
Odradio sam 3 RAZLICTIA taska, posto sam vidio da su realtivno dobro placeni, ali ni za 1 nisam dobio novac.
Nije mi se desilo da mi je task usao u expelled mode, ili da mi je accuracy too low, radio sam taskove i prije, znam sta to znaci
Jel to neka novina da se taskovi ne placaju odmah, ili kod mene nesto nije uredu?
Da znam da li da se zalim za task dok jos mogu?
kibo95 wrote:Meni se ovi taskovi od danas cak ni u Task history ne nalaze, kao da ih nisam nikad ni radio
tamara86 wrote:Upravo to,kad uđeš u cf tamo piše da si ih radio a u Clixsensu history ih nema.
Vrlo čudno!
tamara86 wrote:joj što mi ide na živce kad počnem task,riješim quiz mode i onda mi piše you have done maximum of this job
tamara86 wrote:Nazalost,to se desava u jako velikom broju slucajeva.A od pre par dana vise ne pomaze ni refresh,jer se retko koji task uopste i otvara.Po obicaju nesto su zabrljali ili promenili na nasu stetu,kao i uvek.joj što mi ide na živce kad počnem task,riješim quiz mode i onda mi piše you have done maximum of this job