Najbolji nacin prebacivanja para za sada je PayPal, devizni racun u banci Intesa (moja preporuka) i VISA electron kartica koju vezes za taj racun.

Ja sam clixsence pocetnik pa bih zamolio nekog ko ima vremena i dobre volje da mi objasni ono sto mi je nejasno i da udeli neki savet u kratkim crtama.
Mene zanima konkretno koliko sam ja shvatio ovo sve citajuci forum i guglajuci da je princip sledeci prvih 100 taskova preporucljivo je da se uradi sa sto vecim procentom i bez zurbe raditi samo ono sto si siguran ako nisi preskocis da bi kasnije dosao do bolje placenih i vise poslova koliko sam razumeo.Interesuje me iz vaseg iskustva koliko vremenski taj neki pocetni period traje i koliko zaradu odprilike pocetnik moze da ocekuje?Zanima me jos za korisnike iz Srbije koja je najbolja opcija za transfer zaradjenog novca po vasem misljenju?
sizika66 wrote:Najbolji nacin prebacivanja para za sada je PayPal, devizni racun u banci Intesa (moja preporuka) i VISA electron kartica koju vezes za taj racun.
Posts | 7,047 |
Member Since | 24 Jan 2015 |
Last Visit | 21 Oct 2020 |
Likes Given | 32,720 |
Likes Received | 12,536/5,065 |
Posts | 7,047 |
Likes Given | 32,720 |
Posts | 7,047 |
Likes Given | 32,720 |
Posts | 7,047 |
Likes Given | 32,720 |
merilekt wrote:Kada kažemo: ''podižem u banci devize'', na koju se valutu tačno misli?
Meni je Pejlal podešen samo na dolare (obrisani evri kao opcija - ne postoje više) eto čisto da znam da radim za $ i hoću da mi $ legne na račun. Međutim u Intezi, kad je šelteruša otvarala račun, otvori ga u evrima (iako je naglašeno da bude u dolarima). Kaže, ''to nema veze, to ćete posle da podesite''
. I kad je bila prva isplata, naravno da se pare konvertuju iz dolara u evre i Inteza uzme kajmak. Pitam šelterušu (neka druga): ''šta sad?''. ''Pa to je trebalo odmah da kažete, sad nema ispravke.''
![]()
Jel neko podizao direktno dolare u banci, ili mene ovde neko zeza?
Posts | 7,047 |
Likes Given | 32,720 |
Dimiii wrote:Ako je moguce podesi i paypal na eure. Zato sto ces manje gubiti na konverziji, koliko sam video paypal ima najpovoljniji kurs. A banka ti prvo dolare konvertuje u dinare, pa potom dinare u eure. Mislim da je ovako, raspitaj se malo bolje.
Posts | 7,047 |
Likes Given | 32,720 |
Quote:Pozdrav! Vidi se da si citao po forumu. Tacno je, treba biti strpljiv u pocetku da bi dosao do odgovarajuceg procenta uspesnosti i presao na visi nivo, ali je bitno da i ga i dalje odrzavas jer dok ne budes imao odradjeno preko 1000 zadataka taj procenat brzo pada ako ne budes zadatke radio kako treba. Kada si pocetnik izbacivanje sa jednog do 3-5 zadataka ili los procenat odradjenog zadatka brzo ti obaraju ukupan procenat i gubis Lvl. zato treba biti strpljiv. Kada dodjes na Lvl.1 imaces ukupno veci izbor zadataka i veci izbor zadataka koji brzo donose zaradu. Za par meseci vec mozes da zaradjujes ako budes pametno igrao.
Najbolji nacin prebacivanja para za sada je PayPal, devizni racun u banci Intesa (moja preporuka) i VISA electron kartica koju vezes za taj racun.
Quote:Mozzart88 » Today, 16:53
Imam jos jedno pitanje u vezi crowdflower uradio sam tamo jedan task od 80 uradio i drugi od 50 ali nije mi dalo vise od 10 pisalo je da je to limit koji mogu da uradim za taj posao ali mi nije jasno sto mi nigde nepise da sam radio te poslove u job history nema nista nije mi najjasnije kako ovo funkcijonise?
Quote:Zanima me jos ako zelim da izbegnem PayPal i nase banke koje su alternative ako znate nesto i o tome?Znam da preko payoneer kartice jos nije moguce a taj princip bi mi vise odgovarao al opet ima jos do toga da ne duzim o zaradi kad prvo treba istu zaraditi.
Mozzart88 wrote:Hvala na odgovoru i na odvojenom vremenu za savet, e sad to par meseci da li je to period uz ovo sve sto ste naveli gore ako se praktikuje od dva do tri meseca gde je moguce ostvariti neku konkretnu pocetnu zaradu naravno ne mislim na milione ali za ovaj vid internet posla i nasih uslova i pocetka pristojan iznos a posto sam trenutno zbog povrede kolena na bolovanju pa imam i vise nego dovoljno vremena za ovo sve nadam se da cu imati jos i strpljenja i strategije da ostvarim isto i dodjem do toga.
Zanima me jos ako zelim da izbegnem PayPal i nase banke koje su alternative ako znate nesto i o tome?Znam da preko payoneer kartice jos nije moguce a taj princip bi mi vise odgovarao al opet ima jos do toga da ne duzim o zaradi kad prvo treba istu zaraditi.
Mozzart88 wrote:Imam jos jedno pitanje u vezi crowdflower uradio sam tamo jedan task od 80 uradio i drugi od 50 ali nije mi dalo vise od 10 pisalo je da je to limit koji mogu da uradim za taj posao ali mi nije jasno sto mi nigde nepise da sam radio te poslove u job history nema nista nije mi najjasnije kako ovo funkcijonise?