Svakako ce ti bolje reci stariji clanovi, ali evo mogu ja da ti kazem kao netko tko je u istoj situaciji.
Addon je super za hvatanje taskova, ali najsigurnije je biti za kompjuterom sto je vise moguce jer planu jako brzo ovi taskovi za lvl 0.
Autorefresh mozes slobodno koristiti kad se neki task pojavi na listi, a tebi daje poruku da trenutno nema posla. Meni je cak bila situacija da mi je pustalo taskove cijeli dan, a da ID nije bio na listi nikako taj dan vec dan prije, ali koliko sam upratila ovdje na forumu ne dogadja se to bas cesto, ali opet, netko stariji ce ti bolje znati.
I na kraju sto se tice ovo mjesec dana, za to nisam bas sigurna, evo meni ce za 5 dana mjesec da sam tu, a imam uracunato tek 10 testnih pitanja i 2 posla.
Uglavnom, ima taskova za lvl 0, samo ubitacno rijetko. Naoruzaj se strpljenjem i u medjuvremenu citaj ovaj forum za informacije i motivaciju. Ja nemam obicaj bas inace citati forume, ali sasvim sam slucajno naletila na ovaj. Da nisam, mislim da bi vec davno zaboravila link od ove stranice.