Pominjao je
pupijevi, da je najbolje da se podesi na 1, da bi ti prijavljivao svaki novi ID koji se pojavi.
Ja sam ti tu losa za taj konkretan odgovor, pa ce neko drugi da objasni bolje. Ja, po navici, radim refresh task liste, a davno je bilo kada sam jurila lvl-e i tada je bilo vise ID-eva nego sada.
Evo ovde koliko ti cega treba za koji lvl:
Ovo Jobs = ID (razliciti brojevi ispred naziva taskova)
Nemoj da 'juris' lvl 1, to mislim da nije dobra taktika. Idi na to da dobijes sva 3 lvl-a odjednom, tj. radi pazljivo, polako i strpljivo kada radis taskove u pocetku i dobices sva 3 lvl-a odjednom.
Dodatno, pazi da ne budes 'expelled'. To znaci da budes 'izbacen' iz nekog ID-a zbog previse niskog ukupnog % u tom Job. Prevelik broj expelled, rezultira da neces dobiti lvl/lvl-e bez obzira sto ostvaris uslove po matematici/brojkama.
Postoji dugne 'Give up' gore desno u cosku u svakom tasku. Ako nisi siguran da si razumeo uputstva i/ili da nisi dobro uradio idi na 'Give up'. Nema nikakvih penala za 'Give up'.
I pitaj sve sto ti nije jasno ovde na forumu, mnogo stvari ima u pocetku koje treba da se nauce.
Ove dve teme ce ti biti interesantne, jedna za osnovne pojmove, a druga za objasnjenje sta su taskovi i kako ih raditi:
VAZNO - Osnovni pojmovi i informacije | ClixSense Forum
MIKRO ZADACI - NOVI ČLANOVI OBAVEZNO PROČITATI! | ClixSense Forum
Molba za clanove da pojasne kako ko koristi addon i iskustva sa istim, molim vas.
Edit:
Izvini, zaboravila sam ovo.

Zvuk mozes da iskljucis sa addon-a. Klikni na ikonicu gore desno u cosku, pojavice se mali 'prozor'. U njemu skroz dole desno ima dugme "Options" i klikni na njega, tu se iskljucuje zvuk za svaku od tih ponudjenih opcija pojedinacno, mozes da iskljucis samo neke, a mozes sve.