Fofang wrote:
Zdravo drustvance !
@incomehomejob hvala puno na lepim recima
Taman sam htela da kazem, makar neko da mi prizna accuracy, kad videh da su mi popravili sa 83 na 100 nakon zalbe, bas sam happy.
Htela sam jos i da kazem kako sam imala da tako kazem ,,trik,, pitanje u Find The Companies Investor Relations Weblink .
Tekst je na arapskom. Kliknula sam na engleski. Nigde nije bio IR linka, ali imala sam srece, jer sam kliknula na Financial Report i zamalo da kazem no, kada sam nakon skrolovanja skroz dole ugledala stavku Investor Relations. Dakle to nije direktan link, ali se ta kljucna rec spominje, i pravi odgovor je bio Yes. Tako da, ovo mozda pomogne nekome.
Negde sam procitala da se desava i kada neko prodje zadatak, ako bude puno zalbi da mogu da oduzmu accuracy? Da li je to tacno?
Nema na cemu.
Ja sam primetila da ima dva pristupa ovome, ljudi koji to rade bas pazljivo u pocetku i obicno bez problema odmah dobiju sva 3 lvl-a i oni koji pozure, i onda im se javljaju problemi sa dobijanjem lvl-a cak i kada imaju sve uslove ispunjene.
Tvoj pristup mi je super i mislim da ces lepo ovo da 'guras'.
Sto se tice oduzimanja accuracy naknadno, desava se, ali to 'zakaci' sve. Na primer, CF odluci da je ceo Job (ID) bio 'broken' i eliminisu ga iz statistike koja ulazi u GA.
Onda se kod takvih slucjeva pojavi onaj crni kruzis u History, na kraju reda.
Na zalost, kada se to desava u pocetku, sa malo uradjenih taskova, onda to mnogo utice na GA. Kasnije ponekad vidis u Dashboard, s vremena na vreme da ti statistika skace i pada kao u zoni sumraka

, ali sa nekoliko hiljada uradjenih taskova se ne oseti previse na %.
Kukali smo mi 'matorci' skoro, CF je pravio neku cistku Job-ova i 'oteli' su nam gomilu testnih pitanja iz GA.