Hvala za ovako precizan post, sve imam sto mi treba da skratimo vreme i da ti odgovorim sta ti treba.
Nemoj da gledas tako na % po tasku, u smislu da ti treba 70% da bi prosao. Pristupaj ovome da ti je cilj da izvuces 100% od svakog ID-a. Naravno ovo je samo predlog za pristup ovome, niko od nas ne izvlaci 100% svuda, ni blizu.

Ovo kazem vezano opet za GA jer se sve sabira. Cilj ti je da imas sto vise ID sa sto vecim ukupnim %.
Bolje nas pitaj ovde za sve sto ti nije jasno, nego sam da 'provaljujes', moze da te kosta % tako i posle je tesko da se 'izvadis' (dobijes lvl-e), ako ti ukupan % padne.
Ovo sto vidis u History da ima na kraju reda crni kruzic, znaci da taj ID neulazi u GA.
Ovo za Help, sto nemas padajuci meni, izvini, trebalo je da napisem preciznije. Kada si u aktivnom tasku (koji mozes da radis, vidis Work mode), onda postoji padajuci meni.
Kada udjes u task gde pise da trenutno nema posla, onda vidis samo Help dugme bez padajuceg menija.
Ovo sa slike sto vidis kada kliknes na Help dugme je tvoj inbox kod firme CF, za sve tikete. Gore desno na crveno My Support Tickets ulazis u svoj inbox. Tu imas opciju za slanje tiketa, ako ne ides kroz zadatak.
Ukoliko ne ides kroz zadatak, ovavezno upisi/zapamti ID taska da mozes da ga upises u polje za to. Kada ides kroz task, taj podatak se upisuje automatski.
Iz mog iskustva, ukoliko ne posaljes SS, ne priznaju tiket.
Sto se tice Testnih pitanja, to ces cesto vidjati ovde na forumu da svi kukamo koliko Testna pitanja nekada budu falicna, tacnije dobijamo ne-fer ispravke i tada je vazno da se pisu tiketi jer se takvi negativni odgovori gomilaju u odnosu na ukupan % i vazno je da to probas da ispravis.
Na zalost, salnje tiketa oduzima dosta vremena, jer, ima puno ne-fer ispravki.