Ja cu da ti ispisem sta ja mislim da je u pitanju. Ne znaci da sam u pravu.
Zao mi je sto ti EE (ulazni test) nije doneo lvl/lvl-e.

EE je na zalost, 'mac sa dve ostrice'. Nekom 'odradi posao, nekom ne.
Tvoj ukupan % (GA) je dovoljan za lvl 1 matematicki gledano.
Ono sto pravi problem kod dobijanja lvl-a je previse 'komada' expelled. Taj broj komada oni ne objavljuju i svi mi mozemo samo da nagadjamo.
Ja sam 'kopala' sama na raznim mestima da probam da pronadjem bar nesto okvirno, medjutim, naletala sam na razne 'price', cak i neke da se navodno trazi 90% i vise po svakom tasku u EE. Ja licno ne verujem u ovo, samo navodim kao primer da sam na svasta nailazila i da ljudi svasta pisu.
Mislim da te ne-prolazak kroz EE kosta ovog nedobijanja lvl-a 1.
Ono sto CF uvek napise kao 'resenje' ovog problema je da se nastavi sa taskovanjem (po mogucnosti) bez expelled i sa sto vecim % po tasku.
Ovo jeste istina, sistem sam dodeli lvl posle odredjenog broja odradjenih taskova sa visokim %. Medjutim, opet kazem, niko od nas ne zna kako im izgleda algoritam. To ne objavljuju da ne bi bilo zloupotrebe.
Ono sto moze da se desi je i da sistem omasi (glitch) i ne dodeli lvl iako je 'doslo vreme' da dobijes lvl.
Moj redlog je pisanje tiketa i da ih zamolis da ti rucno provere nalog, da nije slucajno doslo do greske.
Razlog zasto tebi ne nudim da ja pisem, je jer je ovde u pitanju 'uspesnost' u taskovanje (nista negativno ne mislim pod ovo uspesnost).
Mislim da ne bi dobro gledali na to da ja pisem u ime nekoga od vas kada je u pitanju dobijanje/gubljenje lvl-a ili flag, jer u oba ta slucaja bi izgledalo da trazim 'privilegovan' tretman za nekoga. Ovo je moje licno misljenje i kazi mi sta ti mislis.
Kada su 'tehnicke' stvari u pitanju, u vezi necijeg naloga, to je onda druga stvar. Bar ja to tako vidim. Ne bih da uradimo nesto sto nece biti dobro prihvaceno.