Nema na cemu.
Editovala sam ti gornji post, obrisala sam email adrese. Ne brini, nista strasno, ja to uvek radim za vasu zastitu.

Jeste to protiv pravila foruma, ali vecina ljudi to uradi slucajno kao i ti ovde, bez lose namere i onda samo editujem.
Savet : nigde javno ne ostavljaj nikakve podatke vezano licno za tebe.

Internet je gadna 'igracka'.
E sad, sto se tice tvojih naloga, ti imas dva na CF-u sto je kod njih striktno protiv pravila.
Sto se tice starog naloga, da li imas lvl-e na njemu? Pitam da bih bolje procenila sta da radimo kada im budemo pisale.
Tvoja email adresa, koja je vezana za CS nema nikakve veze sa email adresom koja je vezana za CF, za to nemoj da brines i nemoj da se gnjavis da ih 'uparujes'.
Ovde je problem sto CF sistem moze u ma kom trenutku da detektuje dva naloga i bila bi ti banovana oba, to je ono sto bih htela da sprecimo da se desi.
Ja bih im pisala unapred, pre nego sto se to desi, jer mislim da obzirom da znaju da budu jako spori u resaanju nekih stvari, da ne reskiramo da budes na 'cekanju' i jos dodatno da moras da dokazujes da nije bilo lose namere i da nisi namerno otvarala dva naloga jer to tretiraju kao varanje.
Napisala bih im identicno ovako kao sto si meni objasnila, sa sve redosledom desavanja i probaj da im 'iskopas' i tacne datume kada si sta od naloga registrovala. Sve sto mislis da moze da im dodatno pomogne da se lakse i brze snadju.
Kakava si sa engleskim? Pitam jer ima puno objasnjavanja njima ovde, zapetljan je slucaj malo, pa ako treba pomoc, napisacu ti ja predlog da ti procenis da li ti odgovara, ako hoces.