mirkoba wrote:
uradio sam task s blogom i pao - tacno 7 promasio 3. Zanima me zasto kada udjem u Tasks i dalje mi stoji taj isti task i da li mogu da opet uradim isti? 
Ako su trazili 8/10, onda si expelled. Expelled uvek pise na vrhu strane (Tamo gde stoji ili Quiz Mode ili Work Mode), kada udjes u task.
Ako nisi expelled, uvek mozes da radis taj ID cim se pojave novi taskovi i uhvatis ih.
Oni limiti koje pisemo ovde na forumu koliki je max, to se odnosi na isti ID, kada neko 'dotera' do max broja za taj ID javi ostalima da znaju.
stojkovicd wrote:
Ja još imam da šipčim do sto zadataka koji su mi potrebni da stignem sledeći nivo, tako da ćemo još da se ćeramo... Koliko se isplati da se žalim na blentava uputstva? Blogovi ne ulaze u GA, ne znam da li se isplati žaliti se na nepotpuno objašnjenje šta još nije blog - autor je pokrio samo "ili je blog ili je news", ali nije pokrio ništa treće, i dok dlanom o dlan, već si pogrešio više puta...
Obavezno se zali za sve gde mislis da si u pravu kada dobijes ispravku. Salji tikete u CF.
Mnogo znaci kada isprave/vrate % vama na pocetku, ali i kasnije za odrzavanje visokog %.
cikalibi wrote: 
Demonijak wrote:
ma razumijem, ali ne znam oce li mi pikati ove sto ne ulaze u GA ? sad sam zavrsio oko 15ak taskova, samo sto ne ulaze u GA
pa ne znam pikaju li se
ja samo da pitam posto imam refa koji ima slicnu situaciju kao ti:
10 zadataka i jedan expeld valjda, fali joj jos 20-tak pitanja za level.
samo na jednom zadatku si expeld i skinuli su ti level ako sam dobro razumeo?
Ja sam imala 1 expelled i dobila sam sva 3 lvl-a odjednom. Jedan expelled nije strasno, ne brini.
Neka dodje ovde sam da pita, nemoj da ga razmazis, ulenjice se.