Dobrodosla.
Za pocetak, mislim da bi trebalo da se upoznas sa osnovnim stvarima tako sto ces da procitas neke teme ovde na forumu. Tako ces moci da nam postavis konkretnija pitanja. Ovo sto si postavila kao pitanje je ispisano na dosta mesta, a i zahteva celu stranu objasnjavanja.

Probaj sa ove dve teme za pocetak:
VAZNO - Osnovni pojmovi i informacije | ClixSense Forum
MIKRO ZADACI - NOVI ČLANOVI OBAVEZNO PROČITATI! | ClixSense Forum
Kada to procitas, tek onda ces imati gomilu pitanja za nas. Ne brini, objasnicemo ti sve, ovde ima puno ljudi koji su tu da pomognu, ali moras i ti neke osnovne stvari da procitas kada smo se vec trudili da ih ispisemo.
Za pocetak, klikni na "Tasks" skroz gore, odmah ispod tvog nick-a gde pise
gusterica na vrhu strane.
Tako pristupas listi taskova. Ti si trenutno lvl 0, tako da imas malo taskova na raspolaganju i pojavljuju se sporadicno.
Berikai je objasnio vise u linku koji sam ti kopirala.
Nikako nemoj da 'ubacujes' ID nigde za sada jer si pocetnik, lvl 0, i ne smes da pristupas taskovima koji su za visi nivo od pocetnog. Ako se desi i da uspes tako preko ID u linku, moze da se desi blokada naloga.
P.S.
Ne brini za post sto je odbijen, ubacila sam ih zajedno. Postovi se rucno odobravaju i samo treba da sacekas da se odobri. Tako je u pocetku, posle ide automatski.
P.P.S.
Ovo je tema za informacije o taskovima za lvl 0. Molim te, sledeci put postavi pitanje ili u 'Pitanja i saveti' ili u 'Ako moze odgovor za pocetnika'. (Ova druga tema ima malo postova, ne bi bilo lose da i tu temu pregledas.)