Please wait...
HomeForumInternationalEx-YugoslaviaTasks za level 0
Topic Rating:

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Tasks za level 0

#2121 by Mandi29 » Sat May 27, 2017 04:53

Samo budi uporan i sve ce doci na svoje. Ja sam pola godine skupljala taskove za nulti nivo, ne zato sto ih uopste nije bilo, vec zato sto ne ulaze svi u GA. Precizno vreme ti niko ne moze reci, moze naici u podne, u ponoc, a ne mora ni doci danima, tvoje je da se sto cesce ovde "vrtis", pratis pre svega ovu temu, a dok imas slobodnog vremena i citas ostale teme namenjene pocetnicima. Eto ja sam primer koji je stvarno dugo cekao, registrovala se u maju prosle godine, a onda tek u novembru skupila tih 100 odradjenih pitanja i odmah dobila treci nivo jer sam imala visok procenat. E onda ne znas na koji bi prvo kliknuo zadatak jer se pojavi puna lista pa si u novom problemu :D Budi uporan, moze naleteti talas i sa nekoliko zadataka za nulti nivo i da mozda za mesec dana vec pocnes raditi ravnopravno sa svima ovde ;)
Mandi29
Posts293
Member Since25 May 2016
Last Visit31 Mar 2022
Likes Given360
Likes Received954/290

#2122 by ivanloler » Sat May 27, 2017 05:38

hmm, ako je tebi tako bilo, onda se stvarno ne smijem žaliti jer sam već poprilično blizu 1. levelu :)

evo moje trenutne statistike na crowdfloweru:

ništa, onda se samo treba opskrbit strpljenjem i sve će doći na svoje 8-)

btw. neki dan sam riješio 20 taskova za jedan zadatak (1 cent), i zaradio sam samo 9 centi, tj. uračunali su mi samo 9 da sam ih riješio pa nisam uspio ispuniti kvotu od 10 taskova dnevno... jel to normalno ili da im se žalim?
Last edited by ivanloler » Sat May 27, 2017 05:52 » edited 2 times in total
ivanloler
Posts9
Member Since19 May 2017
Last Visit20 Jul 2019
Likes Given0
Likes Received8/6

#2123 by LordNikola » Sat May 27, 2017 06:18

Meni je trebalo bukvalno točno mjesec dana u dan :D registrirala se 1.3., dobila levele 1.4. S tim da mi je zadnja dva tjedna laptop bio upaljen 24/7, zvuk do daske, sjećam se da sam bauljala po noći oko 3 iz kreveta na onaj zvuk broj 7 na clixaddonu čini mi se. Počela sam i da ga sanjam. :mrgreen:
Moj savjet ti je da paziš jako dobro na expelled, to je pomutilo račune mnogima, dakle ako nisi siguran bolje na give up, nego da predaš.
I da, prolazilo mi je i po par dana da nije bilo nijednog taska, to može biti prilično frustrirajuće, ali ne odustaj!
Dok gubiš vrijeme iščekivajući taskove, čitaj forum, ima jako dobrih savjeta, piši si koji taskovi su dobri koji nisu, jer kad dobiješ levele, i kad vidiš odjednom sa nijednog taska, da skoči lista na 130, a ti ko dijete u dućanu s bombonima, tu je najbitniji oprez i polako gradi postatak i broj taskova. Kasnije kad se učvrsti acc i broj taskova, onda može i rizik. :mrgreen:
Sretno!
LordNikola
Posts201
Member Since1 Mar 2017
Last Visit19 Aug 2020
Likes Given347
Likes Received477/178

#2124 by incomehomejob » Sat May 27, 2017 09:39

wnbsmart wrote: btw. neki dan sam riješio 20 taskova za jedan zadatak (1 cent), i zaradio sam samo 9 centi, tj. uračunali su mi samo 9 da sam ih riješio pa nisam uspio ispuniti kvotu od 10 taskova dnevno... jel to normalno ili da im se žalim?

Evo da ti prvo objasnim neke stvari.
Karakteri kao tvoj nisu dobro dosli na ovaj forum.

1. Imas tek 3 posta, a vec si stigao da budes i ljut, i ti bi vec i da se zalis samo zato sto ODBIJAS ISTA da procitas od informacija, a 'juce' si poceo da taskujes.
wnbsmart wrote: ... a brate mili, pa necu nikad doci na 1 lvl ako ovako nastave s "dijeljenjem zadataka" :x ...
wnbsmart wrote: ... btw. neki dan sam riješio 20 taskova za jedan zadatak (1 cent), i zaradio sam samo 9 centi, tj. uračunali su mi samo 9 da sam ih riješio pa nisam uspio ispuniti kvotu od 10 taskova dnevno... jel to normalno ili da im se žalim?

2. Imam nula tolerancije prema nepostovanju ostalih clanova foruma = nekoliko clanova su se ovde 'polomili' da ti daju svoje znanje i iskustvo, a samim tim i pare na poklon, a od svega toga si imao vremena da editujes svoj post ne bi li se TI zalio zbog svoje neinformisanosti umesto da ih poslusas i krenes da citas ISTA. Za citanje nemas vremena, ali za edit ne bi li ispisao nonsens, imas. Takvo ponasanje je nista drugo nego nepostovanje tudjeg vremena da ti pomognu.

3. Imam nula toleranicje prema spamerima. Ovo sto ti radis je spam/flooding. Da ti neko sve procita umesto tebe, a ti da spamujes sa pitanjima na koja su odgovori vec dati i to da ne mogu biti ocigledniji? Ma nije valjda.
(Dodatno je tvoj stav i pristup, u pitanju ovde.)

4. U vezi ispisanog iznad, a obzirom na tvoj demonstrirani stav i pristup ovom forumu - da, zali se obavezno, upravi vodovoda:
FAQ
Why are only half the tasks I did being counted?

5. Dok ne pocnes da pokazujes postovanje prema ostalim clanovima foruma, potrazi neki drugi forum, ovaj neces spamovati.
incomehomejob
Posts7,047
Member Since24 Jan 2015
Last Visit21 Oct 2020
Likes Given32,720
Likes Received12,536/5,065

#2125 by incomehomejob » Sat May 27, 2017 09:41

Hvala puno true_hiker, Mandi29 i lordnikola za pomoc. :)
incomehomejob
Posts7,047
Member Since24 Jan 2015
Last Visit21 Oct 2020
Likes Given32,720

#2126 by ivanloler » Sat May 27, 2017 16:47

lordnikola wrote:
Meni je trebalo bukvalno točno mjesec dana u dan :D registrirala se 1.3., dobila levele 1.4. S tim da mi je zadnja dva tjedna laptop bio upaljen 24/7, zvuk do daske, sjećam se da sam bauljala po noći oko 3 iz kreveta na onaj zvuk broj 7 na clixaddonu čini mi se. Počela sam i da ga sanjam. :mrgreen:
Moj savjet ti je da paziš jako dobro na expelled, to je pomutilo račune mnogima, dakle ako nisi siguran bolje na give up, nego da predaš.
I da, prolazilo mi je i po par dana da nije bilo nijednog taska, to može biti prilično frustrirajuće, ali ne odustaj!
Dok gubiš vrijeme iščekivajući taskove, čitaj forum, ima jako dobrih savjeta, piši si koji taskovi su dobri koji nisu, jer kad dobiješ levele, i kad vidiš odjednom sa nijednog taska, da skoči lista na 130, a ti ko dijete u dućanu s bombonima, tu je najbitniji oprez i polako gradi postatak i broj taskova. Kasnije kad se učvrsti acc i broj taskova, onda može i rizik. :mrgreen:
Sretno!

zahvaljujem se na korisnim informacijama :)

incomehomejob wrote:
1. Imas tek 3 posta, a vec si stigao da budes i ljut, i ti bi vec i da se zalis samo zato sto ODBIJAS ISTA da procitas od informacija, a 'juce' si poceo da taskujes.

bok i tebi adminico, lijepa dobrodošlica :)
Iskreno ljut nisam uopće bio, sve do trena dok nisam pročitao ovo tvoje veliko očitovanje na moja prethodna, odnosno prva 3 posta. Vezano za to da ja odbijam išta pročitati, potpuno si u krivu. Pročitao sam sve što su mi odgovorili true_hiker, Mandi29 i lordnikola. Koliko vidim, oni nisu odgovorili na moje pitanje vezano za to što sam dobio 9 centi za 20 riješenih taskova, tako da ne vidim što sam ja to tu točno ODBIO pročitati? Možeš li mi malo pojasniti? Ako se želiš eventualno referencirati na to ovo:
Mandi29 wrote:
...a dok imas slobodnog vremena i citas ostale teme namenjene pocetnicima....
Dakle, ako smatraš da sam možda trebao više proučiti forum kako bih dobio odgovor na svoje pitanje, onda se tu djelomično i slažem. No s obzirom da je ovo tema Task za level 0, a moje pitanje je usko vezano za to, onda smatram da nisam u potpunosti u krivu te da je tvoja reakcija poprilično nagla sama po sebi.

Osim svega toga, SVAKI post koji sam ja napisao TI si lajkala. Sad tih lajkova više nema - ali dok su postojali, meni je to bio znak - moj post je sasvim u redu. Uostalom, ti kao admin moraš i approveati moje postove, tako da si ih komotno mogla "odbiti" s objašnjenjem da se potrudim nać odgovor na samom forumu, bez da postavljam nove postove. Također, kažeš da sam jedino imao vremena da editiram svoj post, što uopće nije istina. Ako pogledaš komentare iznad, vidjet ćeš da sam "prihvatio" tuđe odgovore i napisao da se očito moram opskrbiti strpljenjem - dakle prihvaćam njihov savjet koji je proizašao iz iskustva... a ti smatraš da ne poštujem nikog?

I za kraj... ono najbolje od svega, "teška srca" si dala odgovor na moje pitanje, koje te očito jako zasmetalo (sudeći po sarkastičnoj fori s upravom vodovoda). Taj odgovor je samo djelomičan odgovor na moje pitanje, jer ako dobivam pola centa po tasku, onda sam trebao imati 10 centi na kraju, zar ne? To je ono što je mene najviše začudilo u tom problemu, ali eto, ja se na tebe neću ljutiti što mi npr. nisi dala u potpunosti točan odgovor. Ili te nazvati spamericom zbog toga :)

P.S. - ja neću zaraditi ni lipe od toga što pišem postove ovdje, tako da stvarno ne vidim zašto bih spamao. S obzirom da sam brzo dobio lijepe odgovore od trojice forumaša, a dobio i čak 2 lajka na zadnjem postu, pretpostavit ću da možda moji postovi ipak nisu toliko strašni, koliko si se ti zapravo potrudila u svojem postu to prikazati.

I evo, još jednom samo se želim zahvaliti onima koji su mi pokušali pomoći, jer vjerujem da je to i smisao ovog foruma - lajkove vam još ne mogu dati jer nemam 10 postova. Tko zna, možda ih jednog dana uspijem dostići, ako mi incomehomejob to dopusti :D
Last edited by ivanloler » Sun May 28, 2017 02:24 » edited 1 time in total
ivanloler
Posts9
Member Since19 May 2017
Last Visit20 Jul 2019
Likes Given0
Likes Received8/6

#2127 by Mandi29 » Sun May 28, 2017 00:53

Za uradjenih 20 taskova na pomenutom zadatku - dobro si placen => 9 centi. Verujem da je to bio zadatak koji si tada prvi put zapoceo, dakle odradio si kviz i jos 19 taskova to je ukupno 20. Kviz se ne placa, a naplativih je bilo 19 taskova. S obzirom da je ovo bio tip zadatka gde su 2 taska potrebna za isplatu, 18 taskova si naplatio u vidu tih 9 centi i jedan je "neisplacen". Da si zavrsio sa brojem 21 to bi bilo 10 centi. Ova zavrzlama postoji smo kod ovih zadataka po 1 cent, oni placeniji se naravno isplacuju za svaki uradjen task, osim kviza, to ti je ulaznica za pocao.
Mandi29
Posts293
Member Since25 May 2016
Last Visit31 Mar 2022
Likes Given360
Likes Received954/290

#2128 by incomehomejob » Sun May 28, 2017 00:59

Mandi29, nemoj da se potresas i trosis vreme. :)
Sve sto pise je laz, pokusava da nadje izgovore za ono sto je pisao gore i da opravda svoj bezobrabrazluk laganjem, vredjanjem mene i na zalost nema druga rec osim lupetanjem. Svaka opaska mu je nonsens.

Imali smo takvih 'najpametnih na svetu bez kojih ovaj forum ne bi postojao' gomilu, mukica cak nije ni blizu unikata, ma koliko se 'upinjao' da bude.

P.S.
Izvnjavam se svima sto sam ovaj vikend (produzeno sa petkom), manje tu :(, pozabavicu se ovim sutra.
incomehomejob
Posts7,047
Member Since24 Jan 2015
Last Visit21 Oct 2020
Likes Given32,720

#2129 by ivanloler » Sun May 28, 2017 02:23

incomehomejob wrote: Mandi29, nemoj da se potresas i trosis vreme. :)
Sve sto pise je laz, pokusava da nadje izgovore za ono sto je pisao gore i da opravda svoj bezobrabrazluk laganjem, vredjanjem mene i na zalost nema druga rec osim lupetanjem. Svaka opaska mu je nonsens.

Imali smo takvih 'najpametnih na svetu bez kojih ovaj forum ne bi postojao' gomilu, mukica cak nije ni blizu unikata, ma koliko se 'upinjao' da bude.

P.S.
Izvnjavam se svima sto sam ovaj vikend (produzeno sa petkom), manje tu :(, pozabavicu se ovim sutra.

Znači želiš reći da nisi prvotno lajkala moje postove i onda ih odlajkala (pretpostavljam da je moguće odlajkati nečiji post, još nemam tu opciju)? Ako to opovrgneš, onda mi je jasno s kakvom osobom pričam i nema smisla da dalje nastavim ovu raspravu, čisti abuse of power.

U kojem dijelu ja točno lažem? Gdje sam te točno vrijeđao? Što je točno besmisleno u svakoj mojoj opasci? Gdje se ja to trudim dokazati da sam najpametniji na ovom forumu?
Možeš li odgovoriti na ova pitanja? Nazivaš me svakakvim epitetima, a ne daješ argumente za to.

Smatram da pretjeruješ malo u svojem istupanju prema meni, no moje mišljenje je sasvim nebitno jer sam ja ovdje nov, a ti si višegodišnji član i admin. Volio bih da mi obrazložiš pitanja iznad, a ostali objektivno procjene ovu situaciju. Realan ishod bi bio da smo oboje djelomično u krivu, no znam da do toga neće doći.

Mandi29, tebi hvala na odgovoru, sad mi to ima smisla. Činjenica da ustraješ u tome da mi pomogneš mi puno znači, jer svi ste vi bili jednom ovdje "novi", i znate da ste bili izgubljeni u brojnim stvarima, kao što sam ja sada pa valjda to djelomično može opravdati što nisam išao detaljnije čitati cijeli forum prije postavljanja samog pitanja.
ivanloler
Posts9
Member Since19 May 2017
Last Visit20 Jul 2019
Likes Given0
Likes Received8/6

#2130 by incomehomejob » Sun May 28, 2017 02:48

Prestani da maltretiras sve clanove na forumu, poslednja opomena.

NIKO na ovoj planeti NECE tobom da se bavi jer TI to zahtevas i trazis, samim tim ni ja. Bavicu se tobom kad budem imala vremena kao sto sam i napisala.

I to je tvoj evidentni problem u zivotu koji ovde eksplicitno demonstriras = irelevantan si i ne postojis na mapi i jedino sto mozes je da istresas frustracije na internetu.
Ostavi ovaj forum na miru i leci komplekse negde drugde.

Zakljucio si da je mod idiot :D = sta ces ovde onda, sigurna sam da ce takav 'dragulj' biti vise nego dobrodosao na nekom drugom forumu. Prestani da lazes!
incomehomejob
Posts7,047
Member Since24 Jan 2015
Last Visit21 Oct 2020
Likes Given32,720

#2131 by maxikiki » Sun May 28, 2017 02:52

Mislim da nema potrebe ići u sitna crevca,rekao si šta si imao ne moraš pisati telenovele ovde,ako imaš konkretno pitanje u vezi taskova ,pitaj neko će ti odgovoriti,za ova razglabanja niko nema živaca. :silent:

Što se tiče taskova za level 0 to ti je lutrija,neko uhvati level za 10 dana,nekad mesec mozda i duže,samo treba biti uporan. :thumbup:
maxikiki
Posts670
Member Since25 Jan 2017
Last Visit30 Mar 2020
Likes Given371
Likes Received1,578/617

#2132 by incomehomejob » Sun May 28, 2017 03:02

maxikiki, pa kako bi ga iko igde primetio osim ovom 'drama queen' taktikom? :D
To mu je jedino sto ima.

Zavrsili smo sa njim ovde, na jedan ili drugi nacin, nece vise maltretirati forum.
incomehomejob
Posts7,047
Member Since24 Jan 2015
Last Visit21 Oct 2020
Likes Given32,720

#2133 by Ezio019 » Mon May 29, 2017 12:18

Izgleda da sam propustio neku zurku... :lol:
Ezio019
Posts42
Member Since5 Jan 2017
Last Visit10 Jul 2017
Likes Given8
Likes Received56/38

#2134 by incomehomejob » Tue May 30, 2017 07:50

Da, bila bas zurka, sto ti kazes. :lol:

Jos jedan sa 'attention seeking issues', koji SVE zna najbolje. Nemam sad vremena za njega, dobice odgovor u toku nedelje, kad budem imala vremena. Laganje ne podnosim, a 'zhtevao' je odgovor. :D
incomehomejob
Posts7,047
Member Since24 Jan 2015
Last Visit21 Oct 2020
Likes Given32,720

#2135 by Ezio019 » Tue May 30, 2017 13:41

1019383 * Categorize Popular Product Names *

Jel radio neko?
Ezio019
Posts42
Member Since5 Jan 2017
Last Visit10 Jul 2017
Likes Given8
Likes Received56/38

#2136 by ivanloler » Wed May 31, 2017 02:27

Ezio019 wrote: 1019383 * Categorize Popular Product Names *

Jel radio neko?

to je bio prvi task koji sam radio prije 10ak dana i koma je. imao sam 42% na njemu. sad je došao opet, s novim ID-om, ali neću se kockat, iako je to jedini zadatak koji je došao u zadnjih 5-6 dana. po forumima sam čitao kako zadatak nije fer i da se ne isplati kockat s njim na levelu 0, nego da se strpimo da dođe nešto lakše... ima iskusnijih na forumu pa neka i oni kaže što misle o tom tasku.
imam screenshot primjera tog taska, ako bi htio vidjeti, ali ne znam da li smijem to objavljivati?
ivanloler
Posts9
Member Since19 May 2017
Last Visit20 Jul 2019
Likes Given0
Likes Received8/6

#2137 by incomehomejob » Wed May 31, 2017 05:13

Da ISTA citas na forumu, umesto da LAZES kako citas i jos se svadjas oko tog LAGANJA kako citas na forumu, znao bi odgovor.

Sta ces ovde? Nisi se ni izvinio ni meni za vredjanje , ni LAGANJE o meni, kao ni ostalim clanovima za spamovanje foruma zarad lecenja kompleksa!

Konstantno pominjes druge forume, verovatno kako bi sebi dao na znacaju, dakle cekaju te ti drugi forumu, ovaj zaobidji.
Jos se bezobrazno pojavljujes ovde posle svih bljuvotina koje si ispisao.
Kao sto sam ti rekla, bavicu se tobom, kada budem imala vremena i dobices odgovor na svaku LAZ i bljuvotinu koju si ispisao!

Karakterima kao tvoj nema mesta na ovom nasem forumu!
incomehomejob
Posts7,047
Member Since24 Jan 2015
Last Visit21 Oct 2020
Likes Given32,720

#2138 by Ezio019 » Wed May 31, 2017 12:39

wnbsmart wrote:
Ezio019 wrote: 1019383 * Categorize Popular Product Names *

Jel radio neko?

to je bio prvi task koji sam radio prije 10ak dana i koma je. imao sam 42% na njemu. sad je došao opet, s novim ID-om, ali neću se kockat, iako je to jedini zadatak koji je došao u zadnjih 5-6 dana. po forumima sam čitao kako zadatak nije fer i da se ne isplati kockat s njim na levelu 0, nego da se strpimo da dođe nešto lakše... ima iskusnijih na forumu pa neka i oni kaže što misle o tom tasku.
imam screenshot primjera tog taska, ako bi htio vidjeti, ali ne znam da li smijem to objavljivati?

Uradio sam ga 100|%

to mi je bilo 76/ 100
i dobio poruku 76/ 100

Congratulations! You earned a new Performance Level Badge. New Jobs are now available to you.
Ezio019
Posts42
Member Since5 Jan 2017
Last Visit10 Jul 2017
Likes Given8
Likes Received56/38

#2139 by CicoSreckovic » Wed May 31, 2017 12:41

Cestitam! Dobrodosao u LVL-e. :)
CicoSreckovic
Posts801
Member Since29 Mar 2016
Last Visit21 Aug 2018
Likes Given1,091
Likes Received2,445/764

#2140 by Ezio019 » Wed May 31, 2017 12:43

:clap:
Congratulations! You earned a new Performance Level Badge. New Jobs are now available to you.
Ezio019
Posts42
Member Since5 Jan 2017
Last Visit10 Jul 2017
Likes Given8
Likes Received56/38
Return to 'Ex-Yugoslavia' Forum     Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 8, 2023 11:21:23 PST