lordnikola wrote: 
Meni je trebalo bukvalno točno mjesec dana u dan
registrirala se 1.3., dobila levele 1.4. S tim da mi je zadnja dva tjedna laptop bio upaljen 24/7, zvuk do daske, sjećam se da sam bauljala po noći oko 3 iz kreveta na onaj zvuk broj 7 na clixaddonu čini mi se. Počela sam i da ga sanjam. 
Moj savjet ti je da paziš jako dobro na expelled, to je pomutilo račune mnogima, dakle ako nisi siguran bolje na give up, nego da predaš.
I da, prolazilo mi je i po par dana da nije bilo nijednog taska, to može biti prilično frustrirajuće, ali ne odustaj!
Dok gubiš vrijeme iščekivajući taskove, čitaj forum, ima jako dobrih savjeta, piši si koji taskovi su dobri koji nisu, jer kad dobiješ levele, i kad vidiš odjednom sa nijednog taska, da skoči lista na 130, a ti ko dijete u dućanu s bombonima, tu je najbitniji oprez i polako gradi postatak i broj taskova. Kasnije kad se učvrsti acc i broj taskova, onda može i rizik. 
Sretno!
zahvaljujem se na korisnim informacijama
incomehomejob wrote: 
1. Imas tek 3 posta, a vec si stigao da budes i ljut, i ti bi vec i da se zalis samo zato sto ODBIJAS ISTA da procitas od informacija, a 'juce' si poceo da taskujes.
bok i tebi adminico, lijepa dobrodošlica

Iskreno ljut nisam uopće bio, sve do trena dok nisam pročitao ovo tvoje veliko očitovanje na moja prethodna, odnosno prva 3 posta. Vezano za to da ja odbijam išta pročitati, potpuno si u krivu. Pročitao sam sve što su mi odgovorili
true_hiker,
Mandi29 i
lordnikola. Koliko vidim, oni nisu odgovorili na moje pitanje vezano za to što sam dobio 9 centi za 20 riješenih taskova, tako da ne vidim što sam ja to tu točno ODBIO pročitati? Možeš li mi malo pojasniti? Ako se želiš eventualno referencirati na to ovo:
Mandi29 wrote: 
...a dok imas slobodnog vremena i citas ostale teme namenjene pocetnicima....
Dakle, ako smatraš da sam možda trebao više proučiti forum kako bih dobio odgovor na svoje pitanje, onda se tu djelomično i slažem. No s obzirom da je ovo tema
Task za level 0, a moje pitanje je usko vezano za to, onda smatram da nisam u potpunosti u krivu te da je tvoja reakcija poprilično nagla sama po sebi.
Osim svega toga, SVAKI post koji sam ja napisao TI si lajkala. Sad tih lajkova više nema - ali dok su postojali, meni je to bio znak - moj post je sasvim u redu. Uostalom, ti kao admin moraš i approveati moje postove, tako da si ih komotno mogla "odbiti" s objašnjenjem da se potrudim nać odgovor na samom forumu, bez da postavljam nove postove. Također, kažeš da sam jedino imao vremena da editiram svoj post, što uopće nije istina. Ako pogledaš komentare iznad, vidjet ćeš da sam "prihvatio" tuđe odgovore i napisao da se očito moram opskrbiti strpljenjem - dakle prihvaćam njihov savjet koji je proizašao iz iskustva... a ti smatraš da ne poštujem nikog?
I za kraj... ono najbolje od svega, "teška srca" si dala odgovor na moje pitanje, koje te očito jako zasmetalo (sudeći po sarkastičnoj fori s upravom vodovoda). Taj odgovor je samo djelomičan odgovor na moje pitanje, jer ako dobivam pola centa po tasku, onda sam trebao imati 10 centi na kraju, zar ne? To je ono što je mene najviše začudilo u tom problemu, ali eto, ja se na tebe neću ljutiti što mi npr. nisi dala u potpunosti točan odgovor. Ili te nazvati spamericom zbog toga
P.S. - ja neću zaraditi ni lipe od toga što pišem postove ovdje, tako da stvarno ne vidim zašto bih spamao. S obzirom da sam brzo dobio lijepe odgovore od trojice forumaša, a dobio i čak 2 lajka na zadnjem postu, pretpostavit ću da možda moji postovi ipak nisu toliko strašni, koliko si se ti zapravo potrudila u svojem postu to prikazati.
I evo, još jednom samo se želim zahvaliti onima koji su mi pokušali pomoći, jer vjerujem da je to i smisao ovog foruma - lajkove vam još ne mogu dati jer nemam 10 postova. Tko zna, možda ih jednog dana uspijem dostići, ako mi
incomehomejob to dopusti