citam vas vec 20-tak dana a nikako da ispuniim sve uslove da i ja kuckam sa vama
sakupljam testna pitanja za levele, trenutno je aktivan ovaj zadatak, ako nekom treba pomoc neka pise ja sam nekako usla u stos sa ovim tipom zadatka
1016839 * Categorize Popular Product Names * $0.02 626
p.s.prvi put pisem, otkucala sam poruku malo pre, ali mislim da nije uspesno poslata, jer je nigde ne vidim. Nadam se da ne krsim pravila foruma, i unapred se izvinjavam ako je ovo dupli post :/
Prvo dobrodosla.
Ne brini, sve je ok, u pocetku se postovi rucno odobravaju, posle ide automatski, zato nisi videla odmah svoj post.
Hvala sto brines o Pravilima foruma.
Posts | 7,047 |
Member Since | 24 Jan 2015 |
Last Visit | 21 Oct 2020 |
Likes Given | 32,720 |
Likes Received | 12,536/5,065 |
Posts | 1,910 |
Member Since | 18 Jan 2015 |
Last Visit | 26 Feb 2021 |
Likes Given | 972 |
Likes Received | 3,862/1,588 |
pccellicca wrote:Pozdrav svima
,
citam vas vec 20-tak dana a nikako da ispuniim sve uslove da i ja kuckam sa vama
sakupljam testna pitanja za levele, trenutno je aktivan ovaj zadatak, ako nekom treba pomoc neka pise ja sam nekako usla u stos sa ovim tipom zadatka
p.s.prvi put pisem, otkucala sam poruku malo pre, ali mislim da nije uspesno poslata, jer je nigde ne vidim. Nadam se da ne krsim pravila foruma, i unapred se izvinjavam ako je ovo dupli post :/
Posts | 7,047 |
Likes Given | 32,720 |
N123M wrote:pccellicca wrote:Pozdrav svima
,
Pa pomagaj! Koji je stos? Bio je jedan ranije takav, pa sam expelled, sad se plasim da zapocnem ovaj a stoji vec danima
Posts | 7,047 |
Likes Given | 32,720 |
Posts | 7,047 |
Likes Given | 32,720 |
pccellicca wrote:N123M wrote:pccellicca wrote:Pozdrav svima
,
Pa pomagaj! Koji je stos? Bio je jedan ranije takav, pa sam expelled, sad se plasim da zapocnem ovaj a stoji vec danima
Moj postupak je da kopiram sav tekst koji dobijem u google, zatim od ponudjenih stranica otvorim amazon stranicu(tu mi se prikaze taj proizvod sa slikom koju mozes da uvelicis pa vidis otprilike sta je bred sta naziv sta velicina i slicno). Takodje na amazonu vec imas izdvojen brend i naziv proizvoda , u nekim primerima postoji cak i varijacija i velicina izdvojena...negde gde bas nisam sigurna ukucam taj brend u google i na njihovom sajtu nadjem bas taj proizvod....(sve u svemu dok nisam sigurna da imam makar 4 tacna koliko je potrebno za prolazak idem na give up). Takodje kao sto je neko vec napisao par postova ispred, testna pitanja se ponavljaju, uvek ubace neka nova ali ima i ponovljenih, dobro pamtis ispravke(ja ih cuvam u wordovom dokumentu pa kad zaboravim da se prisetimMod edit.
vesna990 wrote:1017578 Paste The Executive Information From Linkedin? - Linkedin Login Required P2.
Da li je neko radio?
pccellicca wrote:vesna990 wrote:1017578 Paste The Executive Information From Linkedin? - Linkedin Login Required P2.
Da li je neko radio?
Ja sam radila...lagan je, nisam imala problema, jedino obrati paznju da ne kopiras podateke koji se traze ispod imena vec ispod Experience(to pise i u samim instrukcijama). Meni nije hteo kursor misa da se pojavi tu ispod experience, cim kliknem tu otvori mi se link date kompanije, tako da nisam mogla da kopiram pojedinacno vec pocnem sa oznacavanjem teksta od same reci "Experience" prekopiram u kolonu u zadatku pa obrisem sve osim toga sto se trazi. I obrati paznju da ne izostavljas nista...npr ceo prvi red je titula i treba ceo da kopiras , meni se u jednom primeru ucinio da deo ne spada u titulu pa sam tu i dobila korekciju na kraju.
pccellicca wrote:vesna990 wrote:1017578 Paste The Executive Information From Linkedin? - Linkedin Login Required P2.
Da li je neko radio?
Ja sam radila...lagan je, nisam imala problema, jedino obrati paznju da ne kopiras podateke koji se traze ispod imena vec ispod Experience(to pise i u samim instrukcijama). Meni nije hteo kursor misa da se pojavi tu ispod experience, cim kliknem tu otvori mi se link date kompanije, tako da nisam mogla da kopiram pojedinacno vec pocnem sa oznacavanjem teksta od same reci "Experience" prekopiram u kolonu u zadatku pa obrisem sve osim toga sto se trazi. I obrati paznju da ne izostavljas nista...npr ceo prvi red je titula i treba ceo da kopiras , meni se u jednom primeru ucinio da deo ne spada u titulu pa sam tu i dobila korekciju na kraju.
Posts | 1,910 |
Member Since | 18 Jan 2015 |
Last Visit | 26 Feb 2021 |
Likes Given | 972 |
Likes Received | 3,862/1,588 |
wnbsmart wrote:doborodošao u ovo društvoPozdrav.
Tek sam se nedavno uključio u clixsense. Zašto danas cijeli dan nema taskova za level 0?
Pročitao sam na drugom forumu da vikendom obično slabo bude ponuda taskova, petak navečer spada pod taj "vikend" ili to slučajno danas nema?