Ja ne koristim mozillu, ali evo linka na forumu gde se pominju refresheri za oba pretrazivaca.
ClixSense Forum
Posts | 3,410 |
Member Since | 8 Feb 2015 |
Last Visit | 15 Jan 2023 |
Likes Given | 1,680 |
Likes Received | 8,646/2,676 |
merilekt wrote:Pitanje za sve koji rade ''Test A Web Application ...'':
uključen mi je autorifreš na 3 sekunde, brouzer vrti dok ne izbaci ''Ooops: another worker accepted the job before you!....'' - ponovo mu zadam, recimo 5 sekundi, i on nastavlja da vrti. Kad upadne na vitrual mašinu sa aplikacijom ili sajtom za testiranje nastavlja da vrti - IAKO JE OTVORIO STRANICU. Ako ne stignem na vreme da stopiram (a on rifrešuje bar još jednom posle klika na stop) izbaci mi ''You have requested this job too often. Please return the work.'' i ćao/zbogom/doviđenja!? Sigurno mi je bar 20 komada tak propalo. Ima li načina da se ovo spreči tj. da stane kad otvori virtual machine? Kakva su Vaša iskustva?
Inače, koristim ''Easy Auto Refresh 3.6'' i ponekad ''Super Auto Refresh 2.0.6'' - isto se ponaša i sa jednim i sa drugim.
whitetqueen wrote:koristim Mozzilu, jer mi je mnogo bolji interfejs kod nje i za 7-8 godina se uvek odlično pokazala. Dodatke koje ste navodili sam probala, ali podešavanja mi se gube i nakon snimanja, nešto ne funkcioniše definitivno. Mozzila je upload-ovana i nema smetnji, ali okušaću još malo da podesim.
U svakom slučaju hvala na pomoći.
Posts | 7,047 |
Member Since | 24 Jan 2015 |
Last Visit | 21 Oct 2020 |
Likes Given | 32,720 |
Likes Received | 12,536/5,065 |
adohuska wrote:za chrome i web test koristite auto refresh plus koji ima page monitor i prepoznaje ooops kad ga "uhvati" zaustavlja se
rijec za page monitor "Browse"
u settings cekirajte opciju page monitor samo
dodjete mi kafu
Posts | 7,047 |
Member Since | 24 Jan 2015 |
Last Visit | 21 Oct 2020 |
Likes Given | 32,720 |
Likes Received | 12,536/5,065 |