KAleksandra wrote:Upravo tako, podesis ga i za dolare i evre ali to mora salterusa da uradi, ne mozes ti on line.Bar mislim da ne moze.
Veliki pozdrav
Hvala! Znam da mora salterusa, to ce biti izazov

Veliki pozdrav
AlbertTop wrote:Postovani..povukao sam nekih 80 dolara sa clixsense i pare su legle na pay pal. Zatim sam podneo zahtev za prebacivanje na racuna ( visa internet banca intesa). Transakcija je uradjena 1.6.2015 ali jos nema priliva na karticu, tj. na racun.
Dali imate iskustva sa ovim? Dali se ponekad duze ceka? U banci ovde u Prokuplju nisu znali da mi kazu dali postiji problem pa me intersuje sta mi je ciniti?
AlbertTop wrote:Postovani..povukao sam nekih 80 dolara sa clixsense i pare su legle na pay pal. Zatim sam podneo zahtev za prebacivanje na racuna ( visa internet banca intesa). Transakcija je uradjena 1.6.2015 ali jos nema priliva na karticu, tj. na racun.
Dali imate iskustva sa ovim? Dali se ponekad duze ceka? U banci ovde u Prokuplju nisu znali da mi kazu dali postiji problem pa me intersuje sta mi je ciniti?
Quote:Postovani..povukao sam nekih 80 dolara sa clixsense i pare su legle na pay pal. Zatim sam podneo zahtev za prebacivanje na racuna ( visa internet banca intesa). Transakcija je uradjena 1.6.2015 ali jos nema priliva na karticu, tj. na racun.
AlbertTop wrote:Kako onda da povratim novac..ako je otisao na visa internet i pise completed a nigde se ne vidi??
darthjovan wrote:Quote:Postovani..povukao sam nekih 80 dolara sa clixsense i pare su legle na pay pal. Zatim sam podneo zahtev za prebacivanje na racuna ( visa internet banca intesa). Transakcija je uradjena 1.6.2015 ali jos nema priliva na karticu, tj. na racun.
Pozdrav, i ja sam podneo zahtev 01.06. i samo mi je pending na Paypall-u trajao cetiri dana, imam Visa electron karticu kod Intesa banke. Verovatno se toliko ceka, Paypall je najgori nacin isplate, uzmu ti pet dolara za withdraw i jos cekas rodjene pare.
Quote:Na Payzi je minimalna provizija 8$ ako se ne varam
KAleksandra wrote:Mozes li samo da mi kazes koliko ti je banka uzela proviziju? Posto mi tu nesto nije jasno, jer po meni nije moguce da mozes da podignes bez provizije u banci. I da li je provizija fiksna, ili zavisi od iznosa? Pozdrav!Povukla dolare sa paypala na devizni banka intese. Paypal uzima 5 dolara za Srbiju a ne 4 kao sto pise.
Cekala sam 7 dana da pare legnu na intezin racun i posle toga podigla evre jer nisam podesila devizni racun inteza banke za dolare.To sam sada uradila u banci tako da sledecu isplatu podizem u dolarima ukoliko ih ima tog momenta u banci a kazu da ih uglavnom ima. Sada razmisljam da paypal povezem sa Payonirom, doduse skinuce mi 30 dolara godisnjeg odrzavanja kartice ali posle toga bi trebalo da sve ide bez naknade ako sam dobro razumela.
Veliki pozdrav