polossan wrote:PP sa svog stanja automatski prebacuje pare 1.-og u narednom mesecu bez provizije,
napomena 1.- CS prebacuje pare na PP ponedeljkom i petkom po 'nasem' vremenu do 5pm est to jest najcesce pare legnu do 19/20h
napomena 2.- Proveriti na PP da li postoji poruka >> Accepts PayPal withdrawals << kako bi novci mogli da dodju do bank racuna
login na PP > My Account >Profile (desni padajuci meni) > Add/Edit Credit Card > te se tu nalazi kartica ili kartice preko kojih PP radi > preko MasterCard-a nema mogucnosti primanja para sa PP u Srbiji -> mora Visa da se ubaci ( te je staviti kao Primary) kako bi pisalo >> Accepts PayPal withdrawals <<
Mirjanap wrote:Da li je neko od vas u skorije vreme ( pre 7-10 ) povlacio pare sa paypal-a? Interesuje me kolika je provizija, i da li je ista za sve zemlje, posto je za nas iz Srbije sve komplikovanije
. I sa kojim ste racunom, u kojoj banci to povezali?
Nemam ja neke velike pare za povlacenje ( pre bih rekla nikakve ), ali da vidim isplati li se jos ovde raditi posto je mali izbor nacina isplate. Nemaju ni Neteller ni Payoneer, iako je bilo reci da ce razmotriti to. Izgleda da jos razmatraju.
Posts | 3,410 |
Member Since | 8 Feb 2015 |
Last Visit | 15 Jan 2023 |
Likes Given | 1,680 |
Likes Received | 8,646/2,676 |
Quote:Povukla dolare sa paypala na devizni banka intese. Paypal uzima 5 dolara za Srbiju a ne 4 kao sto pise.
Cekala sam 7 dana da pare legnu na intezin racun i posle toga podigla evre jer nisam podesila devizni racun inteza banke za dolare.To sam sada uradila u banci tako da sledecu isplatu podizem u dolarima ukoliko ih ima tog momenta u banci a kazu da ih uglavnom ima. Sada razmisljam da paypal povezem sa Payonirom, doduse skinuce mi 30 dolara godisnjeg odrzavanja kartice ali posle toga bi trebalo da sve ide bez naknade ako sam dobro razumela.
Veliki pozdrav
KAleksandra wrote:Povukla dolare sa paypala na devizni banka intese. Paypal uzima 5 dolara za Srbiju a ne 4 kao sto pise.
Cekala sam 7 dana da pare legnu na intezin racun i posle toga podigla evre jer nisam podesila devizni racun inteza banke za dolare.To sam sada uradila u banci tako da sledecu isplatu podizem u dolarima ukoliko ih ima tog momenta u banci a kazu da ih uglavnom ima.
KAleksandra wrote:Hej, mislim da sam shvatila.Tvoja internet kartica je povezana sa deviznim racunom i to je jedini racun koji imas. Internet karticu koristis ti, tak sto vrsis transfer novca sa paypala na racun u banci, kupujes preko interneta itd. Ona ti nicemu ne sluzi kad odes u banku, njima dajes karticu deviznog racuna da ti isplate pare, intesa ne trazi tvoju internet karticu. A sve je to jedan devizni racun sa tvojom internet karticom i portalom on lajn intese preko kojeg vrsis transfer novca, gledas da li ti je legla uplata, placas racune on lajn, mozes da selis pare i na tvoj dinarski racun itd. Veliki pozdrav