zoransavic wrote:
Sta si pokusao?
Da li si kupio clanstvo ili samo kupovao referale?
Zamolio bih te da nesto malo vise kazes o svom iskustvu.
Referali:
Realno , svako ko nudi referale na prodaju , to je prevara (bar ja za svojih par godina u PTC poslu nisam nikada dobio referale na ovaj nacin). "Kupio" sam do sad bar 500 njih , ni 1 mi nije isporucen. Ima i dosta sajtova koji reklamiraju tvoj link da bi dobio referale ... Losa sreca i sa ovim , za 2 godine , dobio sam 2 neaktivna referala.
Jedina stvar koja je sigurna za referale je da se sam reklamiras (ako te ovo zanima kontaktiraj me).
Clanstvo i strategija:
Strategija u ovom poslu jeste bitna ali konkretna strategija za zaradu se razlikuje od clana do clana. Neko je bio pametan i ponudio na internetu strategiju kojom sigurno zaradjujes, sve sto treba da uradis je da kupis od njega e-book ili nesto slicno. Kupis e-book od njega (1-10$) i vidis da u startu treba da kupis premium account (necu ni da pisem dalje , mislim da je jasno).
Da ne duzim, zaobidji te price oko kupovine referala ili strategija , to je moj savet.
Ako te zanima kako i gde se isplati uloziti zarad referala kontaktiraj me i objasnicu ti sve (besplatno).