Dinchev2013 wrote:Някой имащ си на идея за що годе добър Translator" работещ под Хром-а освен вградения защото нещо го бъгнах за тук
, че намерих един от които съм доволен обаче той е само за мозилата ....
![]()
![]()
![]()
Какво се подразбира под "бъгнах го"?

vihur88 wrote:
Какво се подразбира под "бъгнах го"?Какво стана ?
Dinchev2013 wrote:vihur88 wrote:
Какво се подразбира под "бъгнах го"?Какво стана ?
Ами ..... като цяло спря да работи![]()
![]()
а уж не съм му забранявал превод тук а си бях сложил да превежда само и единствено когато му разреша. Няколко дни ме питаше и после просто спря да работи
до колкото се сещам не съм му барникал из настройките пък ..... като цяло ще се оправи с преинстал на хрома ама не ми се занимава нещо
имам и вариант просто от хром да се преместя на мозила ама тя нещо ми куца с нейните последни версии и я използвам за по маловажни сайтове като фейс, торент тракери, както и няколко други сайта за онлайн тв
Posts | 2,736 |
Member Since | 26 Aug 2010 |
Last Visit | 17 Oct 2023 |
Likes Given | 1,638 |
Likes Received | 2,255/904 |
Posts | 2,736 |
Likes Given | 1,638 |
buldan75 wrote:И в друга тема сме го обсъждали, но и тук ще посъветвам никога да не отваряте PayPal от получените линкове в имейла си. Отворете нов прозорец в браузъра си и се логнете за да видите дали въпросното писмо наистина съществува.
Когато изпращат писма, PayPal винаги се обръщат към нас с имената ни, докато измамниците - НЕ.
Posts | 2,736 |
Likes Given | 1,638 |
lia1407 wrote:buldan75, благодаря ти за всичко което си направил и правиш за нас, пожелавам ти здраве и щастие на теб и цялото ти семейство и цялата любов на света да бъде твоя, нека късмета никога не те изоставя........пожеланията ми нямат край, така че каквото си пожелаеш да ти се случи........и внимавай с чичо Джак , за малко да забравя ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
Posts | 2,736 |
Likes Given | 1,638 |