Please wait...
HomeForumInternationalPolishAnkiety
Topic Rating:

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Ankiety

Post Reply

#15881 by esencjax » Wed Mar 29, 2023 07:14

Dlaczego na tym nowym routerze Dynata nic nie ma?!
Po co on jest?!
esencjax
Posts24
Member Since17 Feb 2020
Last Visit13 Oct 2023
Likes Given49
Likes Received3/3

#15882 by marek0610 » Wed Mar 29, 2023 11:48

Ankieta o Circle nowy program lojalnościowy , wypełniona do końca nie zapłacona
marek0610
Posts207
Member Since7 Jun 2014
Last VisitYesterday
Likes Given4
Likes Received30/25

#15883 by santejus » Wed Mar 29, 2023 12:17

marek0610 wrote: Ankieta o Circle nowy program lojalnościowy , wypełniona do końca nie zapłacona

Quota full :oops: :x
santejus
Posts7
Member Since19 Jan 2022
Last Visit19 Nov 2023
Likes Given0
Likes Received2/2

#15884 by zaca777 » Wed Mar 29, 2023 15:21

ws315 wrote: Ja otrzymuję info na maila, że mam ankietę, wchodzę z podanego linku, wypełniam a tutaj doliczają kasę, nie wiem nic o polowaniu na ankietę, co innego taski.

Good evening, I don't receive by email, do I have to make an appointment? my searches appear in the browser when I refresh.
zaca777
Posts9
Member Since13 Mar 2022
Last Visit22 Oct 2023
Likes Given0
Likes Received3/1

#15885 by zaca777 » Wed Mar 29, 2023 15:25

japoneczka wrote: Zaznaczyłam w opcjach by przychodziły mi powiadomienia na email ale robię ankiety z innych stron więc mogłam przeoczyć powiadomienia email,czy mógł byś mi napisać czy powiadomienia otrzymywane z clicksense o ankiecie są oznaczone w jakiś sposób ze to oferty z tej strony.

Good evening, Can you give some tips from other sites, maybe it will be interesting for others. thanks.
zaca777
Posts9
Member Since13 Mar 2022
Last Visit22 Oct 2023
Likes Given0
Likes Received3/1

#15886 by zaca777 » Wed Mar 29, 2023 15:27

Good evening, it depends on the value of the research colleague, and also on being very lucky not to be disqualified even when you answer correctly.
zaca777
Posts9
Member Since13 Mar 2022
Last Visit22 Oct 2023
Likes Given0
Likes Received3/1

#15887 by Sawel24 » Thu Mar 30, 2023 05:39

(Survey #:+202303305)
ankieta dotycząca opakowań wielokrotnego użytku nie zapłacone pomimo skończenia całej widzę że Dynata gorsze niż Opinion world które było
Sawel24
Posts15
Member Since8 Dec 2019
Last Visit9 Apr 2023
Likes Given0
Likes Received2/2

#15888 by gptcikett1 » Mon Apr 03, 2023 22:34

Ankieta Dynata 98551794 o alkoholach.
Wypełniona do końca, nie przekierowuje tylko pokazuje czarny ekran z błędem.
Niezapłacona.
Już trzecia ankieta wypełniona do końca z Dynata bez zapłaty.
gptcikett1
Posts206
Member Since22 Feb 2007
Last Visit22 Oct 2023
Likes Given28
Likes Received16/13

#15889 by Manchester44 » Wed Apr 05, 2023 08:36

Brak ankiet na dynacie-zawiesiło się na kodzie pocztowym
Manchester44
Posts2
Member Since13 Nov 2018
Last Visit18 Apr 2023
Likes Given0
Likes Received0

#15890 by Baszar » Wed Apr 05, 2023 13:18

Głowa do góry wszystko będzie dobrze , cierpliwości ;)
Baszar
Posts63
Member Since13 May 2021
Last VisitYesterday
Likes Given12
Likes Received14/13

#15891 by Joanna1969 » Thu Apr 06, 2023 12:35

gptcikett1 wrote: Ankieta Dynata 98551794 o alkoholach.
Niezapłacona.
Mi dziś udało się po raz pierwszy wypełnić ankietę z Dynata Rex. Ankieta dotyczyła aplikacji do zamawiania jedzenia. Po skończeniu ankiety (ok. 20 minut) podziękowano mi. Potem pojawiła się informacja: "Nie każda ankieta może być zwycięska, ale próbuj dalej!" Oczywiście brak zapłaty. To jakieś żarty ? W historii jest adnotacja, że wypełniałam ją tylko przez 1 minutę, co jest kłamstwem. Ostatnio nie tylko dostaję znacznie mniej ankiet do wypełnienia i za niższą kwotę, to jeszcze wiele "zawiesza się" lub występują w niej inne błędy, które uniemożliwiają jej ukończenie. Wczoraj robiłam ankietę o preparatach nawilżających do twarzy. I po jakichś 20 minutach, gdy dostałam zadanie aby wyszukać preparat w Google, nagle ankieta zawiesiłą się. Jeśli nic się nie zmieni to aby uzbierać te 10$ do wypłaty trzeba będzie wypełniać ankiety przez miesiąc.
Joanna1969
Posts8
Member Since3 Feb 2023
Last VisitToday
Likes Given0
Likes Received2/1

#15892 by clautreiner » Mon Apr 10, 2023 06:51

Olá, como funciona aqui?
clautreiner
Posts1
Member Since1 Apr 2023
Last Visit8 Apr 2023
Likes Given0
Likes Received0

#15893 by xm700 » Mon Apr 10, 2023 06:51

Joanna mam podobnie. Tracę bardzo dużo czasu.
xm700
Posts3
Member Since2 Apr 2023
Last Visit21 Apr 2023
Likes Given0
Likes Received1/1

#15894 by solkan » Tue Apr 11, 2023 06:51

Joanna1969 wrote:
Niezapłacona.
Mi dziś udało się po raz pierwszy wypełnić ankietę z Dynata Rex. Ankieta dotyczyła aplikacji do zamawiania jedzenia. Po skończeniu ankiety (ok. 20 minut) podziękowano mi. Potem pojawiła się informacja: "Nie każda ankieta może być zwycięska, ale próbuj dalej!" Oczywiście brak zapłaty. To jakieś żarty ? W historii jest adnotacja, że wypełniałam ją tylko przez 1 minutę, co jest kłamstwem. Ostatnio nie tylko dostaję znacznie mniej ankiet do wypełnienia i za niższą kwotę, to jeszcze wiele "zawiesza się" lub występują w niej inne błędy, które uniemożliwiają jej ukończenie. Wczoraj robiłam ankietę o preparatach nawilżających do twarzy. I po jakichś 20 minutach, gdy dostałam zadanie aby wyszukać preparat w Google, nagle ankieta zawiesiłą się. Jeśli nic się nie zmieni to aby uzbierać te 10$ do wypłaty trzeba będzie wypełniać ankiety przez miesiąc.

Mi z Dynata wychodzi jakies 1-2 ankiety w tygodniu zaliczone, choć w zeszłym tygodniu wskoczyło 6. Problemów z zaliczeniem nie miałęm, ale dziwie sie żę nie zgłaszacie, nie patrzcie na czas ankiety, pamiętajcie jak widzicie że się zbliżacie do końca róbcie screenshoty, sam link ankiety może pomóc. Co do ankiet jest róznie, pamiętajcie że nie musicie spełniac wymogów kazej ankiety.
solkan
Posts479
Member Since21 May 2011
Last VisitToday
Likes Given5
Likes Received85/67

#15895 by mydistanthorizon » Wed Apr 12, 2023 01:40

U mnie też właśnie bez zapłaty z Dynata. Ankieta wypełniona poprawnie, powrót na stronę ySense i komunikat "nie każda ankieta...

Mam wrażenie, że ten problem występuje coraz częściej. Za ostatnią taką ankietę, support nawet nie raczył zwrócić środków, więc coraz mniej mnie to "bawi".

Dodatkowo, wkurzające jest to, że system nie widzi, ile czasu ankieta była wypełniana, tylko zawsze - 1 minuta, dyskwalifikacja.
mydistanthorizon
Posts302
Member Since7 Oct 2019
Last VisitToday
Likes Given17
Likes Received102/81

#15896 by Joanna1969 » Wed Apr 12, 2023 07:29

solkan wrote:
Joanna1969 wrote:
Niezapłacona.

Mi z Dynata wychodzi jakies 1-2 ankiety w tygodniu zaliczone, choć w zeszłym tygodniu wskoczyło 6. Problemów z zaliczeniem nie miałęm, ale dziwie sie żę nie zgłaszacie, nie patrzcie na czas ankiety, pamiętajcie jak widzicie że się zbliżacie do końca róbcie screenshoty, sam link ankiety może pomóc. Co do ankiet jest róznie, pamiętajcie że nie musicie spełniac wymogów kazej ankiety.

Zgłaszałam kilkakrotnie, ale zawsze dostaję takie zdawkowe odpowiedzi, że widocznie się nie zakwalifikowałam, itp. W ogóle to mam wątpliwości czy ktoś w ogóle czyta te zgłoszenia, bo odpowiedzi wyglądaja jak od bota. Parę razy miałam tak, że po wypełnieniu ankiety (kiedyś trwało to ponad 30 minut) pojawił się ten komunikat na niebieskim pasku "Sukces", a potem w historii było, że zostałam zdyskwalifikowana i nie zapłacono mi. Screenshota dotąd nie robiłam, spróbuję następnym razem.
Last edited by Joanna1969 » Wed Apr 12, 2023 09:30 » edited 2 times in total
Joanna1969
Posts8
Member Since3 Feb 2023
Last VisitToday
Likes Given0
Likes Received2/1

#15897 by marek0610 » Wed Apr 12, 2023 10:05

Na Dynatę nie wchodzę bo to nie ma sensu , zauważyłem ciekawą rzecz w innych ankietach a mianowicie ankieta ma być tak wypełniona jak sobie wyobraża zleceniodawca. Konkretne odpowiedzi itd. to nie są ankiety tylko pobożne życzenia a wiarygodność takiej ankiety jest zerowa , takie czasy. Pomoc i wsparcie nasze uwagi ma w wielkim poważaniu.
marek0610
Posts207
Member Since7 Jun 2014
Last VisitYesterday
Likes Given4
Likes Received30/25

#15898 by solkan » Wed Apr 12, 2023 13:15

marek0610 wrote: Na Dynatę nie wchodzę bo to nie ma sensu , zauważyłem ciekawą rzecz w innych ankietach a mianowicie ankieta ma być tak wypełniona jak sobie wyobraża zleceniodawca. Konkretne odpowiedzi itd. to nie są ankiety tylko pobożne życzenia a wiarygodność takiej ankiety jest zerowa , takie czasy. Pomoc i wsparcie nasze uwagi ma w wielkim poważaniu.

Niestety masz racje bardzo dużo ankiet produktów jest ustawionych czysto pod dany produkt, wszelkie negatywne opinie są odcinane i jak zaznaczysz nie kupię to wykop z ankiety. Ostatnio mialem o to dyskusje z ipsos, ale mi przyznali racje, że taka ankieta przestaja być badaniem opinii.
solkan
Posts479
Member Since21 May 2011
Last VisitToday
Likes Given5
Likes Received85/67

#15899 by xm700 » Thu Apr 13, 2023 07:29

Jestem już tydzień czasu na ysense i zarobiłem 2,58 dolara. Prawie wszystkie ankiety nie zalicza już po pierwszym kliknięciu. Na niektóych spędzam duż czasu, robię je uważnie i zgodnie z profilem a i tak na sam koniec dostaję komunikat: nie każda ankieta może być zwycięska. Próbowałem też gier na telefonie. Są takie gdzie płacą 1 cent za minutę grania. Grałem w mafię i za 70 minut grania naliczyło 3 centy, no trochę brakuje do tego 1 centa za minutę....
Gram też w Animal Kingdom gdzie obiecują 30 dolarów za osiągnięcie 69 levelu w 2 tygodnie. na początku levele zaliczało tak szybko że myślałem że uda się to zrobić szybciej. Ale im bliżej osiągnięcia 69 lvl tym trudniej, gra zmusza do mikropłatności żeby osiągnąć coś więcej.
Tyle godzin za 2,58 dolara... komputer też prąd bierze, gdzie tu jakiś zarobek?
Co do ankiety Dynata REX, wpisuję swój kod pocztowy i dalej nie przechodzi. Próbowałem już tysiąc razy bez skutku.
xm700
Posts3
Member Since2 Apr 2023
Last Visit21 Apr 2023
Likes Given0
Likes Received1/1

#15900 by ySenseTeam » Thu Apr 13, 2023 07:29

Cześć, przepraszamy za wszelkie niedogodności spowodowane przez problemy, których doświadczasz. Nasz zespół jest tutaj, aby pomóc i zrobimy wszystko, aby rozwiązać problem tak szybko, jak to możliwe.
Chcielibyśmy podzielić się kilkoma wskazówkami, które mogą pomóc Ci zrozumieć ankiety:
- Niektóre ankiety mają określone wymagania demograficzne lub inne kwalifikacje, które należy spełnić, aby wziąć w nich udział.
- Spróbuj wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki i pliki cookie. Czasami problemy mogą wynikać z nieaktualnych lub uszkodzonych danych przechowywanych w pamięci podręcznej przeglądarki lub w plikach cookie. Wyczyszczenie tych danych może pomóc w rozwiązaniu problemu.
- Spróbuj użyć innej przeglądarki lub urządzenia, aby sprawdzić, czy problem został rozwiązany. Jeśli problem nadal występuje, może być związany z konkretną przeglądarką lub urządzeniem, z którego korzysta użytkownik.
- Jeśli żadna z powyższych sugestii nie działa, spróbuj skontaktować się z pomocą techniczną w celu uzyskania dalszej pomocy. Zespół wsparcia powinien być w stanie pomóc w rozwiązaniu problemu i udzielić dodatkowych wskazówek.

Proszę wiedzieć, że jeśli otrzymałeś DQ'ed lub OQ'ed, Twoje odpowiedzi nie zostaną zapisane lub zachowane, nawet jeśli były na końcu. Wiem, że spędzenie długiego czasu w ankiecie bez zdobycia punktów może być bardzo frustrujące. Stale pracujemy z naszymi partnerami, aby zapewnić lepsze doświadczenia związane z ankietami.
Dziękujemy za Twoją cierpliwość i zrozumienie. Trzymaj się i życzę miłego dnia!
ySenseTeam
Posts665
Member Since1 Nov 2021
Last VisitToday
Likes Given184
Likes Received134/80
Post Reply
Return to 'Polish' Forum     Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 4, 2023 21:11:46 PST