Please wait...
HomeForumInternationalEx-YugoslaviaHobi može izgubiti draž ako postane posao
Topic Rating:

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Hobi može izgubiti draž ako postane posao

Locked

#1 by beti » Sun Dec 30, 2012 15:28

Hobi može izgubiti draž ako postane posao

Zašto toliko puno ljudi rade posao koji im baš i ne odgovara i zanimaciju i uživanje traže u hobijima i izvan posla?

Pa ,jednostavno , nismo svi isti. Ne razmišljamo na isti način i ne vesele nas iste stvari na jednaki način.
A , tu je hobi ...
Nekim ljudima hobi jednostavno mora ostati hobi da bi u njemu uživali i da bi ga doživljavali kao nešto zanimljivo.
Onog trenutka kada taj hobi postane posao i obveza koja se ponavlja iz dana u dan, taj isti hobi u kojem smo uživali prestane biti hobi i postane ponekad i napor.

A i nije isti pristup hobiju i poslu...

Za neki posao očekujemo i neku platu a onaj tko plaća očekuje da poštujemo vremenske termine i dogovore, sve brojnije zakone i pravilnike, itd...
A sve to više nije niti blizu uživanja koje nam pruža hobi.

Sledi:
Ljudi kažu da postoji mudrost glave i mudrost srca

Za mene mudrost glave je moj posao, a mudrost srca moj hobi :clixsense:
beti
Posts34
Member Since3 Oct 2009
Last Visit29 Nov 2017
Likes Given5
Likes Received13/10

#2 by WeeCash » Sun Dec 30, 2012 15:54

Tako je!

Slazem se s tobom Beti. Svaki covek bi trebao da ima nesto u cemu bi uzivao/la. Kad svo vec kod hobija, evo moj hobi sto se tice ClixSense-a je odrzavanje ovog dela i pomaganje kako novim tako i starim clanovima.

Mozete slobodno svi da podelite svoj hobi ovde, pa mozda se neki i susretne kod nekog. :)
WeeCash
Posts1,334
Member Since11 Aug 2011
Last Visit29 Jan 2021
Likes Given230
Likes Received375/236
Return to 'Ex-Yugoslavia' Forum     Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Jun 1, 2023 22:29:40 PST