forsythe wrote:Sziasztok!
Mikor szoktak feltenni új task-ot, tudja valaki?
Mert én próbálom nézni, de semmi egyenlőre.
köszi
forsythe
Claridge wrote:Babszem wrote:sberi wrote:Végre van magyar nyelvű Taks feladat is, az igaz, hogy én még csak éjjel 2 körül találtam meg. Már 4 nap megcsináltam, mert direkt ezért felkeltem, de ma a 4-ik kísérletre sem írta jóvá! A guta megüt, mert van ugyan mit kattintanom, de ez lett volna a cél.
Szia!
A magyarral én is így jártam
5x megcsináltam,jóvá is írta,de napok óta már nem,pedig most is ugyan úgy végzem el a feladatot,mégis azt írja,hogy látogassak el a casinó oldalára.
Próbáljátok úgy, hogy legyen megnyitva külön lapon egyszerre a google kereső is meg a casinós lap is, amikor lekattoljátok, hogy elvégeztétek a feladatot. (lehet hogy chromenál a harmadik féltől származó sütik engedélyezése is kell)
forsythe wrote:Sziasztok!
Mikor szoktak feltenni új task-ot, tudja valaki?
Mert én próbálom nézni, de semmi egyenlőre.
köszi
forsythe
Tommio wrote:Új task nagyon könnyű, együttesek FB oldalát kell nézegetni, és eldönteni, hogy hová tartozik (hivatalos/rajongói/nem zenei/hibás oldal). Pár cent pár perc alatt garantált.
Egy hátrány: nekem eddig max. 4-et engedett, amúgy nincs belőle sok.
peterdiosi wrote:Patek80 wrote:Bocsanat az indiszkret kerdesert nem all szandekomban offolni sem, de te nem Pataki Ivan vagy Balatonfuzforol?Sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki? Hogyan működnek ezek a Task-ok? Mit kell velük csinálni???
mas. egyeb portalokon kerdeztek hogyan lehet belepni crowdfloverbe. SEHOGY.
Nincsen direkt regisztracio csak hirdetoknek. a crowdfloverbe az osszes reklamok koze vao belepesre es azok kattintasara nincsen lehetoseg.
SAJNOS. Pedig isteni lenne