Ha sikerült bejelentkezned a facebookos címeddel, de megjelenik egy figyelmeztető amelyben egy email címet kér, akkor ugyancsak a crowdflower email címet írd be.
Remélem sikerülni fog és végezhetsz hamarosan feladatokat is.
szinuhe wrote:Ezt így nehéz megmondani, jobb oldalon a nevem alatt láthatod, hogy mennyit csináltam eddig
Ehhez azért idő kell, és az hogy komolyan vedd !
Korán kelő vagyok ezért reggel 5-7 között mindig itt vagyok, ilyenkor megcsinálom az összes többi oldalamat is, meg itt a torpedót, külön lapon a böngészőben, mindig meg van nyitva a task, és amíg lemegy egy reklám, azalatt állandóan frissítem, így jó esetben reggel 7 re megvan a min. 10 taskom is
Mivel nekem a tv a számítógép képernyő is egyben, este is sokszor ránézek két film vagy sorozat nézése közben
Hát a 40% az nem jó, ha csak annyit értél el abban a feladatban, akkor gondolom ki is zárt, és nem fizetett?
Azt javaslom csak olyan munkát csinálj egyenlőre, amiről biztosan tudod, hogy jó eredménnyel meg tudod csinálni, különben az ilyen alacsony százalékok miatt sosem éred el a 2 es szintet. Ha egy új feladatra bemész, de látod, hogy nem biztos a siker, inkább add fel /ott a give up gomb felül/ és keress másikat.
Amikor elérted a 2 es szinted, ott már számíthatsz sok aránylag könnyű munkára, akkor majd beszélünk, elmondom melyek azok