Tegnap volt egy kis leállás a task-oknál... Azóta van egy task, ahol ezt írja ki, találkoztatok már ilyennel, esetleg tudtok valami megoldást?
Válaszotokat köszönöm!

Erre lássanak csodát, megnyílt előttem az egyes és kettes karikával jelölt taskok garmadája
Két nap alatt összejött így 5 dolcsi ! Meg lennék elégedve, ha tudnám tartani ezt az iramot
A baj csak az, hogy nemigen tudok angolul Próbálkoztam egy napszemüveges taskkal, de nem ment, mert nemigen tudom melyikre mi a megfelelő angol szakszó a méretet még csak igen, de a többi nem ment.
Van egy e boock letöltési link keresős is, ott meg gyorsan lestem 75%-ra, abba is hagytam, mert ezek szerint ezt sem helyesen értelmeztem.
Légyszi mondjatok olyat, amit gyenge angol tudással is meg lehet csinálni ?
szinuhe wrote:Elfogadtam a nézőpontjukat, nem vitatkoztam, így nagyon sokat meg tudtam csinálni, és voltam 100%-os is!
Erre lássanak csodát, megnyílt előttem az egyes és kettes karikával jelölt taskok garmadája![]()
Két nap alatt összejött így 5 dolcsi ! Meg lennék elégedve, ha tudnám tartani ezt az iramot![]()
A baj csak az, hogy nemigen tudok angolulPróbálkoztam egy napszemüveges taskkal, de nem ment, mert nemigen tudom melyikre mi a megfelelő angol szakszó a méretet még csak igen, de a többi nem ment.
Van egy e boock letöltési link keresős is, ott meg gyorsan lestem 75%-ra, abba is hagytam, mert ezek szerint ezt sem helyesen értelmeztem.
Légyszi mondjatok olyat, amit gyenge angol tudással is meg lehet csinálni ?
szinuhe wrote:dtimea !
Köszönöm a tippet, mindenképpen kipróbálom majd. Én egy másik borost találtam, ahol csak be kellett keretezni a cimkét az egérrel, de csak keveset adott belőle![]()
Lett egy másik fénykép bírálós is, na, az még durvább mint a művész fotós!
Borzasztó, hogy miket nem találnak nudista, vagy szexuális jellegű fotónak !
Elképesztő ez az álszemérem.
szinuhe wrote:"dtimea"
![]()
Már megvan az összes szint /jelvény/![]()
Nem győzök válogatni![]()
Felpróbáltam egy 44 centest is, de az qva nehéz, nagyon kell az angolt tudni hozzá, így gyorsan ki is szálltam, nehogy lerontsa az átlagomat.
szinuhe wrote:Nálam bajok vannak a boros cimke körberajzolós taskkal . Már egy jó párat nem adott meg, kiírja, hogy kész a task 100%, aztán nem fizet érte, és az elvégzett taskok közé sem írja be, pedig néha elég nehéz összeszedni a napi 10-et. Ilyenkor bosszant a leginkább !
Másoknál is csinál ilyet, vagy csak velem szkodik ?
peterdiosi wrote:ahh ez a szamfelismeros nagyon ott van.
71 szer adta meg es feltolta az accuracyt rendesen szerintem beleszaladtam egy olyanba amikkel 4000 et csinalnak egy nap alatt.
nagyon faszanyosan felnyomta 85 re. na ennek itt volt az ideje.persze fisher besorolast azota nem csinalok mert soha nem adja meg es lekapkodja a % ot
ilyen szamos meg johetne csak 1 centet fizet de mindossze 3 mp. 3 es fel perc alatt csinaltam 71 et. zsir.
Tade00 wrote:peterdiosi wrote:ahh ez a szamfelismeros nagyon ott van.
71 szer adta meg es feltolta az accuracyt rendesen szerintem beleszaladtam egy olyanba amikkel 4000 et csinalnak egy nap alatt.
nagyon faszanyosan felnyomta 85 re. na ennek itt volt az ideje.persze fisher besorolast azota nem csinalok mert soha nem adja meg es lekapkodja a % ot
ilyen szamos meg johetne csak 1 centet fizet de mindossze 3 mp. 3 es fel perc alatt csinaltam 71 et. zsir.
Mi a task neve? Itt magyarba is megkapjuk vajon?